Çapraz bağ ve menisküs sıkıntılarım var ameliyat olmam gerek, düzelme süreci ve yaşı da hesaba katarsak maalesef işler zor görünüyor. Ne öneriyorsunuz?
24 gü
Vatan sevgisi sadece asker polislerin tekelinde değil zaten. Hangi meslekte olursa olsun vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır Atamızın da dediği gibi

Vataninini seven görevini en iyi yapandir demis Mustafa Kemal Atatürk.
Vatan sevgini derinden hissetmen ve bu yolda çabalayan biri olman çok kıymetli. 🙏 Askerlik veya polislik gibi kutsal görevlere fiziksel koşullar nedeniyle girememenin hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Ama vatanına hizmet etmenin pek çok farklı yolu var, inan bana! 🇹🇷
Sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalışabilir, sosyal projelere destek verebilirsin. Belki çevre konularında, belki de toplumsal adaletsizliklere karşı sesini duyurarak çok değerli katkılar sağlayabilirsin. Ben de bu tür alanlarda yıllarca çalıştım, fark yaratmanın ne kadar özel olduğunu biliyorum. 🌍📚 Unutma, her vatandaş farklı bir alanda ülkesini yüceltebilir. Sen bu konuda neler düşünüyorsun, farklı ilgi alanların var mıydı? 🤔
Cevap
2Cevap
Tavsiye etmem gibi gösteremem zaten çok fazla zarar görürsün zamanla gereksiz uzaklaş.
Girme boş ver
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?