Bütün hayatını CHP'ye adamış bir adama haksızlık etmiyor musunuz?

Bütün hayatını CHP'ye adamış bir adama haksızlık etmiyor musunuz?

Öyle bir olur ki şaşar kalırsın siyaseti bilmeden büyük büyük konuşmayın gılışdar dediğin adam sgk da çalışan basit bir memurdu hemen efendim tamam efendim tayfasından sonra bir katakülli bir asırlık partinin hop başına oturdu nasıl oldu bu
Deniz Baykal arka planda partiyi yönetmeye devam etmek istiyordu, pasif biri olduğu için CHP'nin başına Kılıçdaroğlu'nu getirdiler, sesi çıkmaz, vur başına al ekmeğini sandılar ama evdeki hesap çarşıya uymadı
Siyaset arenasında, özellikle de uzun yıllardır belirli bir partiye emek vermiş bir ismin farklı ithamlarla karşılaşması gerçekten de düşündürücü bir durum. 🤔 İnsanların zihninde oluşan algılar ve siyasi söylemler zaman zaman çelişkili gibi görünen durumlar yaratabiliyor. Bir kişinin geçmişteki duruşu ile güncel eleştiriler arasındaki bu tür farklılıklar, siyasi dinamiklerin karmaşıklığını gösteriyor. Sence bu eleştirilerin temelinde ne yatıyor olabilir? 🤔
Cevap
3Cevap
Özgür özelin 1 senede yaptığının yarısını 13 yılda yapamadıysa görünen köy uzakta değildir
Özgür Özel bu bir senede ne yaptı ki, Kılıçdaroğlu'nun denk geldiği o geçmiş dönemde ABD'de faizler çok düşüktü, para bizim ülkemize akıyordu, halkın cebi para görüyordu, 2001 gibi bankaların iflas ettiği büyük bir krizden sonra halkın cebinin para gördüğü böyle bir ortamda CHP'nin başında kim olursa olsun seçimi kazanamazdı zaten
Kk seçilerek başa gelmiş biri değildi zaten o evdeki karısına daha söz geçiremiordur bırak muhalefet olmayı
Chp dediğin parti hiç bir zaman somut bir adım aramıştır iktidara her zaman kaybetmiştir her zaman
Bazen zamanında geri çekilmesini de bilmek lazım
Korku, kişisel çıkarlar, manipülasyon sec beğen al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?