Ben AKP'li değilim ama AKP'ye oy verdim Kılıçdaroğlu na güvendim çünkü siz ne düşünüyorsunuz?

Benim için önemli olan Türklük ve Turancılık tır 200 yıldır zavallı Türklerin başı dertten kurtulmadi filiki eterya Hıncak Taşnak ypg pkk dais feto derken hiç mutlu olmadık ve bunlar hep Batı'nın yüzünden ben neden Avrupa'nın desteklediği birine oy veriyim bakım Ukrayna'ya 2 yılda evleri maf oldu güzelim ülke bir Avrupa sevdası aynı etnik kökeni olan Ruslara karşı Ukraynalılari düşman etti. Deprem mezusu depremi haarp ile yaptılar madem yapmadılar neden 6subattan önce hepsi burdan çekildi milenyum chalenge tabrikati. Ayrica CHP gelseydi güney doğuda bazı bölgeler pkk yoneticekdi boşuna asker polis şehit olmuş olucakti 😢sonra kemal Kılıçdaroğlu ermeni kökenli olduğu için Ermeni soykırımının tanicakti Erzurum Kars Ağrı'da Ermenistan verilcekdi tanmizant olarak. Dersim denen yerde bitane iyi biri çıkmamış hep Atatürk düşmanı hep devlet düşmanı kişiler çıkmış sakine cansız da dersimliydi

Ben AKP'li değilim ama AKP'ye oy verdim Kılıçdaroğlu na güvendim çünkü siz ne düşünüyorsunuz?