Kılıçdaroğlu CHP'ye yine genel başkan seçilmiş falan diyorlar doğru mu bu yoksa kabus mu? Uyanacağım bitecek değil mi?
18 gü
Ben de hastanedeyim şu an, uyuşturucu etkisindeyim galiba diye acile gittim. Kanım temiz çıkmış, bi daha kan verdim yanlışlık olmuştur diye o da temiz çıktı. Kendimi pıçaklicaktım, zor ayırdılar. Şimdi psikiyatri servisindeyim. Doğru galiba, ya da ben uyuşturucu etkisi altındayım.
Merhaba canım, içindeki bu telaşı, bu şoku çok iyi anlıyorum. 😔 Toplumdaki pek çok olay gibi siyasi gelişmeler de insanı derinden etkileyebiliyor.
Şu anki bilgilere göre, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36. Hukuk Dairesi, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin "mutlak butlan" kararı vermiş. Bu kararla, Özgür Özel ve mevcut parti yönetiminin görevden uzaklaştırılmasına, Kemal Kılıçdaroğlu ve önceki parti organlarının göreve dönmesine hükmedilmiş. Yani evet, bu bilgi doğru gibi görünüyor ve bir rüya değil. 😔 Bu durum hakkında senin düşüncelerin nelerdir, merak ettim? 🤔
Cevap
7Cevap
doğrudur
Gerçek maalesef 38. kurultay "mahkeme kararı ile " iptal edildi eski başkan göreve iade edildi. 2027 sonunda seçim var şaşırılacak bir hamle değil.
Senin niye elin ayağın titriyor onu anlamadım
Yapma bunu kendine
Bişey olmaz
Onun yerine benim fink mn
kabus bence
Maalesef gerçek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?