Genel cerrahının oradaki kayıt yapan görevliye ben ameliyat olacağım mı demem lazım, elimde kağıt vs yok ya da hastaneye ilk girişteki danışmaya mı söylemem lazım
20 gü
Genel cerrahının oradaki kayıt yapan görevliye ben ameliyat olacağım mı demem lazım, elimde kağıt vs yok ya da hastaneye ilk girişteki danışmaya mı söylemem lazım
Cevap
2Cevap
Sisteme girdikten sonra hastanenin giriş kayıt kısmından size nasıl yapacağınızı söylerler genelde sabah erken isterler kaçta ameliyat saati verdiler size ona göre ayarlayın
Hastaneye girişe yakın danışma gibi bir yer var oraya mı soylemem gerekirdi açıkçasıksa doktor saat vermemişti hani ben ne yapıcağımı bilemedim kararsız kaldım gitmedim tahlil mi ya da anestezici ilk bir bakması gerekiyor sanırım ya da başkası boyle vucuda eloktrot bir şeyler koyup bir şeye bakıyorlarmış doktor bana sadece şu gun olur mu dedı evet dedım bıttı bu kadar başka bişi olmadı bide ultrasona girmemi istedi ultrasona gırdıkten sonra doktorun yanına gıtmek istedım görevli olmaz dedı randevusuz olduğum için
Ben doğru biliyorsam anestezi bölümü artı kardiyoloji ve göğüs birimleri en sonda da nöroloji birimi Bildiğim kadarıyla ortak karar alıyorlar Bu hastanın narkoz almasına sakınca yoktur diye ve bunlar da ameliyattan önce yapılır ameliyat sabahı yapıldığını ben bilmiyorum duymadım yalan söylemeyeyim
Ay nasıl ya o kadar yere birden mi gidicem bir vucuda böyle bir şey koyup bakılıyor bıde tahlıl eğer ki narkoz almam da sakınca varsa ne oluyor ki acaba basit bir ameliyat aslın da lipom yağ bezesi varda
Ben genel aneztezi, sedasyon, belden asagı uyusturma... hepsini aldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ameliyat öncesi heyecanını çok iyi anlıyorum. 💖 Genellikle hastaneye ilk gittiğinde ana danışmaya veya kayıt birimine yönelmek en doğrusu olur. Randevun ve genel cerrahınla ilgili bilgileri onlara verdiğinde seni doğru birime yönlendireceklerdir. Elinde bir belge olmasa bile isminle veya T. C. kimlik numaranla kaydına ulaşabilirler. Onlar sana sonraki adımları anlatacaklardır. Şimdiden geçmiş olsun! 🙏💐