herkese hayırlı günler arkadaşlar size bir şey sormak istedim belki saçma gelebilir ama korkularım var haftaya ameliyat olacağım beynimde tümör var korkum anestezi yapıldığı zaman bazı hastalar herşeyin farkında oluyormuş görüyormuş acı hissediyormuş ama tepki veremiyormuş ben çok korkuyorum ameliyat olanlar var mı :( siz hissettinizmi :( nolur dua edin ameliyatım iyi geçsin bir an önce iyileşiyim :(
Cevabın nedir?
+1 yıl3gun önce estetik oldum. Önemli bir ameliyat değildi ama sorun anesteziye yönelik olduğu için cevaplıyorum. Önce elimden damar yolu açtılar serum bağladılar serum devam ederken hasta bakıcı hazırladı üstümü giydirdi ameliyathaneye götürdü. Ameliyathane buuuuuz gibi oraya girince korkuyu unutuyosun zaten zangır zangır titriyorum normal bir titreme değil belki ben çok etkilendim ama ayaklarım masadan kalkıp kalkıp iniyordu o kadar soğuk. O sıra şan ben bu kadar titriyorum doktorun eli titrer de bozuk yaparsa yıkarım, bu hastahaneyş diye içimden konuşuyorum ki ayaklarımı kemer gibi bişeyle bağladılar sonra elimden bir iğne yaptılar. herhalde beni uyutan ilaç oydu yukarı doğru bişeylerin çıktığını hissettim bileğim çok ağrıyo orospuuuu diye bağırdığımı hatırlıyorum en son. Korkma yani bir anda tık diye gidiyorsun hiçbir şey hatırlamıyorsun. Üstelik anestezi doktorun ameliyat boyunca başında bekler vücudunu değerlerini kontrol eder. Sıkıntı yapmana hiiişç gerek yok. Acil şifalar
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜç kez oldum, hiç bir şey hissetmedim. hiç ama hiç korkma canım.
sonrasında cın oluyor ama o esnada hiç.
lütfen ameliyat sonrasında yaz merakla bekliycem seni.
TÜM DUALaRIM SENİNLE güzel kardeşim. Allah yardımcın olsun.116 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılCümlemizden canım benim. Ameliyathane çok çok çok çok soğuk. buz bile az. titredim, sende karşılaşırsan korkma diye yazıyorum. sadece üşürsün uyuyana kadar. sonrasınmı? o süreç kayıp, hiç yaşanmamış gibi hayatında.
bunları sakın düşünme. iyileş ve bir an önce dön aramıza.
Soran+1 yılo uyuduğun sürede rüyamı görüyorsun :( kimisi diğer dünyayı görüyormuş :(
Cevap sahibi+1 yılöncelikle ameliyat için doktor nasıl yol izledi? nasıl tümörmüş ve teşhis neydi canım? ya korkma böyle:( yapma sakın. bak ben yanındayım. ameliyatta bile elini tuttuğumu düşün.
Soran+1 yılcanım pazartesi öğlen 2 de ameliyata gireceğim sabahtan gelmemi istdiler hastaneye tekrar test yapacaklarmış zararlı bir tümör olduğu için alacaklarmş zararsız olsa almazlrdı zaten :(
Cevap sahibi+1 yılbelirtileri neydi? nasıl anladın bir şeylerin ters gittiğini canım?
üzülme ya, korkma bu kadar..
Soran+1 yılcanım sürekli bayılıyordum şiddetli baş ağrısı unutkanlık vardı :(
Cevap sahibi+1 yıltamam dok. sonrası için ameliyatın ne dedi? iyileşirsin gibi.
Soran+1 yılameliyat fazlasıyla riskliymş ama ameliyat iyi geçerse kurtulursun iyileşirsin dedi
Cevap sahibi+1 yıliyi bir doktordur araştırmışsınızdır muhakkak?
Soran+1 yılÇok araştırdık canım güveniyorum doktoruma
Cevap sahibi+1 yılo zaman sadece Allaha dua edelim ve korkma gir ve çık. bak ben 3 kez oldum. hiç bir şey duymayacaksın ameliyatta emin ol. bana yazacaksın sonra iyi olda sen, haklıymışsın diyerek.
p. tesi saat 2 de sana tüm dualarımı yollayacağım. eşime de diyicem oda dua edecek sana inş.
elini tuttum senin, öyle hayal et. ta ki ameliyat bitene kadar güzel kardeşim benim...
Soran+1 yılGerçekten çok teşekkür ederim allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılsendende canım benim. p tesi. saat 2 de dualarımla seninleyim..
Cevap sahibi+1 yılCanım, nasılsın, nasıl oldun merak ettim?
- +1 yıl
Walla aradan baya zaman geçmiş ben şimdi okuyorum :) kız ya hesabına daha girmiyor ya da ameliyattan sonra kim ne yazmış umrunda değil.
Nasıl geçti kardeşim? Bizde gircez ameliyata senin görüşlerinide alalım
+1 yılGeçmiş olsun bende göğüs çukurluğundan olmuştum hiç korkma hastanede ilk önce tahlil yaparlar sonra yatış hemşire gelir damar yolu açarlar acımıyor hiç merak etme sonra giyersin ameliyat kıyafetini çırılçıplak olursun. Sonra iğne vuruyorlar serumun kablosuna damarlarında hissediyorsun zaten sonra 10 saniye say diyo 6 ya gelmeden bayılıyorsun. Sonra gözünü kapa ve 3 saniye say ve aç o kadar sürmüş gibi oluyor sonra zaten kendine geldiğinde yatağındasın uyuyorsun. Sonra zaten kendine gelirsin ameliyat suresi gözünü kapa ve 3 saniye say inan o kadar sürüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( teşekkür ederim inşallah iyi geçer :(
- +1 yıl
Merak etme eski haline sağlığına kavuşacaksın allahın izniyle.
+1 yılTakma ne guzelom veren sen misin? Dua et doktora guven yeter Allah yar ve yardimcimiz olsun. git uzan igneyi uapsinlar bauilirsin oyle ben sadeve sunnet oldum arkadas var hemetolojide. Yatiyor giren her hasta olu cikiyordu. O sag cikti ta, 24 hasta masada kaldi dalak karaciger vs aldirdi
03 Yorumla
Soran+1 yılhımmm
- +1 yıl
Korkma uc be guzelim uc. Cektigin hoc hastalik disinda aci yokmmi aklina onu getir onunla yasarke. Zaman gecer. zaman dedigin nedir ki? Allah neyi nasip ettiyse o gelir sen gerisini ona birak dualarimiz seninle
Soran+1 yılallah razı olsun :(
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmeliyat oldun mu? Neyse gene de cevap vereyim. Geçen sene kemiğimden tümör ameliyatı oldum. Genel anestezi yapıldı hiçbişey hissetmedim. Tek hatırladığım kolumdan ilaç verdikleri sonra gözüm kapandı zaten. Arkadaşın kalp ameliyatı olmuş. Kalp ameliyatlarında farkında olma durumu daha çok çünkü açık kalp ameliyatında vücut ısısını ayarlamak gerekiyor ondan az veya fazla anestezi uygulanıyor duruma göre. Bu da farkındalık durumunu etkiliyor. Ama beyin ameliyatında böyle bir durum yok. tahat olabilirsin. Geçmiş olsun canım
00 YorumlaBende beyin tümöründen geçen yıl bu zamanlar ameliyt oldum beni ekleyebilirsin her sorun hakkında konuşabiliriz, bende dediğin söylentileri duymuştum fakat korkma hurafe diyebilirim, senin boyuna kilona göre anestezi uzmanları bunu ayarlıyorlar merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol canım :(
Anestezi oldugun zaman böyle ameliyat sırasında sana narkoz veriyorlar ve tatlı tatlı rüyalar görüyorsun ameliyat boyunca 1 2 günde pek acı hissetmezsin narkozun etkisi gittigi zaman hafif agrilarin olur oda doktor ilaç yazar düzenli kullan geçer korkmana gerek yok yani
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Ben uc kerw bagirsak ameliyati oldum. Hic oyle dedugun gibi hissefmiyorrsun o aneatezi uzmaninin hatasindan kaynakli oluyir dusuk bir ihtimal yani oyle dusunme sadece. kebdine geldiginde agrin olur biraz onada agri kesici veriyorlar zaten bide uyandiktan sonra ayaga kaldiriyorlar o zman basin donecek soguk soguk terliceksin korkma onlar anestezinin etkisi bol bol su icwrsen cabuk atarsin bucudundan ertesi gune cok biseyin kalmaz simdiden gecmis olsun korkma :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım allah razı olsun :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş geçmiş olsun. Allah şu mubarek günde seninle birlikte şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin.
Anestezide hiç bişey duymazsın. Tamamen uyursun. Kaldı ki senin gireceğin amaliyatta öyle kolay bişey değil. Bahsettiğin anestezi basit operasyonlarda sadece bel altını veya lokal bir bölgeyi uyuşturup yapılan operasyonlar. Tekrar geçmiş olsun. Allah sağlık versin...01 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun çok teşekkür ederim
- Sağlık konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılSeni uyutacaklar entübasyon yapacaklar soluk boruna hortum sokacaklar yani.. Ameliyat uzun süreceği için sonda takacaklar.. Saçlarını jiletle kesecekler sonra saçlı deriyi kesip kafa tasını yakacaklar zor iş valla Allah yardımcın olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol :(
+1 yılAllah yardımcın olsun. Korkma hiç dualarımız seninle. Ben öyle birşey olduğunu düşünmüyorum. Anestezinin testlerini önceden yapıyorlar zaten ne kadar vereceklerini felan. Korkulacak birşey yok Geçmiş olsun şimdiden. Hatta olduktan sonra ki bilgilerinide paylaş bekliyoruz :))) tekrar tekrar geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim ameliyattan sonra yazarım buraya
+1 yılgeçmiş olsun ama sanmıyorum öyle olacağını doktora girmeden korkundan bahsedersin emin olmalarını istersin
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydan beri konuşuyoruz bu konuyu canm :(
- +1 yıl
korkma canım hissedeceğini sanmıyorum Rabbim yardımcın olsun sağ salim sağlıkla çıkarsın inşaAllah aklıma geldikçe sana dua edeceğim
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür edeirm canım
- +1 yıl
rica ederim hayatım yeter ki sağlıklı ol sen
- +1 yıl
şu an siteye giremezsin ameliyatın bugüünmüş yeni öğrendim rabbim yardımcı olsun ama bir haber gördüm senle paylaşmak istedim beyin hakkında şaşırtıcı bilgiler diye ve ilk madde 1. Beyin acı hissetmez. Beyindeki reseptörler acıyı algılayamaz. Bu sebeple cerrahlar hastaya anestezi uygulamadan beyin ameliyatı yapabilirler diyeydi hemen senle paylaşmak istedim. Rabbim yardımcın olsun bizi sensiz bırakma sakın burada seni bekliyoruz :)
Allah acil şifalar versin.. Ben lokal anestezide oldum tam anestezi de ama hiç birinde acı hissetmiyorsun.. Hiç korkmana gerek yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol allah razı olsun
+1 yılİnşallah iyileşirsin.
Korkma hiçbi'şey duyup hissetmeyeceksin. Mutlu ve pozitif şekilde girersen, ameliyat sonrasında ki ağrılarını da bu enerjiyle hafifletmiş olursun.
Korkarsan iki katına çıkar. Yapma kendine bunu.05 Yorumla
Soran+1 yıl:( haklısın
- +1 yıl
Moral... Moral... Moral.. Ne olur yüksek tut.
Soran+1 yılhaklısında korkuyorum işte arkadaşım hissetmiş acıyı :( birde beyin yani :( (
- +1 yıl
Hissetmezsin korkma. O lokal anestezi mi olmuş?
Soran+1 yılhayır tamamen uyutmuşlar :( ama hissetmiş :(
+1 yılkorkacak bişey yok damardan ilaç verecekler sen uyuyacaksın daha ilaç bitmeden korkma allah yardım eder inş geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım :(
+1 yılSana gözlerini kapa diyor kapayım 1 saniye sonra açtığında bir bakıyosun ki yatağındasın ameliyat olmuş bitmiş :D
Bana öyle olmuştu :D012 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bende de öyle olur :( çok yakın arkadaşım ameliyat geçirdi çok acı çektiğini herşeyi gördüğünü duyduğunu fakat tepki veremediğini söyledi :( çok korkuyorum :(
- +1 yıl
Ben ameliyat olduğum anda anestezi aldığımda gözlerimi kapadım ve bir an açayım bakayım napıyolar dedim. sonra ne göreyim, Ameliyat bitmiş üstünden 3 saat geçmiş :)
Acı hissetmedim ameliyat anında sonrasında 1 2 gün biraz hissedebilirsin ama geçiyor.
Bu arada ben Diz ameliyatı olmuştum, ameliyat olacağın yere günlük baskı ihtimaline göre acın artar veya azalır.
ben bacak ağrısını 2 gün ciddi ağrı çektim oda yürürken otururken problem yok.4Şuanda taş gibiyim maşallah
Soran+1 yıl:( benim beynimde tümör var daha çok acı çekerim eminim:( bütün olumsuzluklarıda yaşarım hep böyle oluyor :(
- +1 yıl
Benim babamda beyin tümöründen ameliyat olmuştu.
Fakat o kadarda acı hissetmediğini söylemişti.
Soran+1 yılhımm :(
- +1 yıl
Benim misyonum nedir biliyor musun?
Bazı şeyleri yaşayacaksak yaşayacağız !
BUNDAN KAÇIŞ YOK KORKMAYADA GEREK YOK.
KORKSAKTA ÇARE YOK OLACAK OLMAK ZORUNDA ve OLMALI !
Tek çare buysa biraz sabredeceksin be güzwlim ;)
Endişe etme ameliyatta canın yanmayacak ;)
Sonrasında sonuçta kesikler iyileştiği için biraz acır ama o kadar biraz.
Moralini bozma :)
Soran+1 yılteşekkür ederm :(
- +1 yıl
bebeklik yapma ama :)
iğneyi daha görmeden ismini duyan bebekler gibi yüzünü asma.
Güzel günler gelecek sonunda sen onu düşün.
Geçmiş olsun şimdiden.
:)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Suratın gülümsesin her zaman kötüyü kabullen ve ona razı ol ki!
Daha iyisi olunca zaten kendi kendini ödüllendirmiş olursun.
Mesela istediğin bir ayakkabı ve elbise var ve 1 ay çalışıp ancak birisini alabiliyorsun.
Çalışıp kazandığın para ile elbiseyi aldığında sana ayakkabılarıda hediye ettikleri zaman nasıl bir duyguya kapılırsın?
İşte aynen öyle sen önüne bak ve zaten hayat seni yönlendirecektir. :) - +1 yıl
Her zaman sağlıklı, mutlu ve huzurlu olman dileğiyle GÜZEL GÜNLER SENİNLE OLSUN.
:)
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun :)
Heçmiş olsun genel anestezi ise tamamen bayılıyorsun bölgesel anestesi yarı baygınsın ama tümörde genel anestesi yaparlar korkmana gerek yok:)
06 Yorumla
Soran+1 yılgenel anestezi olacak ama korkularım var işte :(
Soran+1 yıl:( inşallah :(
Soran+1 yıl:/ umarım öyle olur :(
Sana narkoz verilir herhalde narkozdan sonra insanlar saçmalayabiliyor ne dediğinide bilmiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılçok yakın arkadaşım ameliyat geçirdi çok acı çektiğini herşeyi gördüğünü duyduğunu fakat tepki veremediğini söyledi :( çok korkuyorum :(
Soran+1 yılaçık kalp ameliyatı oldu
Soran+1 yıluyutulup yapıldı zaten :( ama o görmüş duymuş hissetmiş herşeyi :(
Soran+1 yıl:( haklısın :(
+1 yılanestezik farkindalik. cok fazla kafana takar ve heycanlanirsan cok cokncok nadir olur. arastir bak google amcadan
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( tamam
- +1 yıl
milyarda bir oluyor takma kafana
O durum çok nadir olarak aneztezinin yaptığı hatadan oluyor. Ama şimdi genelde inhalasyon yolu ile yapıldığından devamlılık oluyor ameliyat yarı uyanma gibi bir durum olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :(
+1 yılÇok geçmiş olsun korkma hiç bir şey hissetmeyeceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah :(
+1 yılamiliyattan sonra bol bol su ıc anestezıyı ole aytyarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılhımm :(
- +1 yıl
Bu kadar ayrıntı düşünme.. zamanın guze gecır hastaede sıkılırsın o yuzden fılım ozle keyfıne bak
+1 yılGecmis olsun ben ayagimdan lokal oldum sadece bisey hissetmedim seni komple uyuturlar bence sonucta beyin bisey hissetmezsin ben baska biseyden korkmustum iiki olmadi
00 YorumlaHiç korkma zaten doktor geri doğru say diyor 10 9 8 bayiliyorsun hiç korkma
00 Yorumlacem bey hastaları hastaları bayıltıyoruzz...
hakkaten oha ya00 Yorumlaçok kötü anestezi ne ya :D olma vazgeç ameliyat flan
00 Yorumlazor biraz ama bisey hissetmiyosunki korkmamalisin
00 Yorumla
+1 yılAnestezi teknisyenliğini okuyorum :D
05 Yorumla
Soran+1 yılbana yardımcı olabilirmisin :(
- +1 yıl
tabiii. Ne öğrenmek istiyorsan sor.
Soran+1 yılbenim arkadaşım açık kalp ameliyatı oldu anestezi yapmışlar uyutmuşlar yani ama o an herşeyi duymuş görmüş acıyı fazlasıyla hissetmiş kalkmak tepki vermek istemiş verememiş yani bildiğin vücudu kitlenmiş acıyıda hissetmiş :( korkuyorum böyle birşey olur diye :( ve nedne olur böyle birşey
- +1 yıl
acıyı hissetmesi garip doğrusu... Arkadaşına büyük ihtimal bölgesel (lokal) anestezi uygulanmıştır. bölgesel anestezi uygulandığında, damardan bazı sakinleştirici ilaçlar verilerek hastalarda uykuya benzer bir hal oluşturulabilir. Bu şekilde rahatlayan hasta ameliyathanedeki faaliyetlerden ve konuşmalardan etkilenmez ve ameliyatın rahatsızlık verebilecek bölümlerini hafif uykuda geçirir. Bazı hastalar bölgesel anestezinin etkileri iyice yerleşince ve ağrı duymadıklarını fark edince uyumak istemeyebilirler. Hastalar isterse ameliyat süresince anestezistleriyle konuşarak vakit geçirebilirler. Tüm ameliyatlarda bir siper yerleştirildiğinden zaten hastanın ameliyat bölgesini görmesi olanaksızdır.
Soran+1 yılanladım :(
Geçmiş olsun kardeşim :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol allah razı olsun
o çok çok düşük bir ihtimal
00 Yorumla
+1 yılMerhaba amelşyatınız nasıl geçti geçmiş olsunn
00 Yorumla
+1 yılcok gecmiş olsun :(
08 Yorumla
Soran+1 yılsağol allah razı olsun
- +1 yıl
ne demek sendende razı olsun korkma sıkma kendini iyileşirsin :)
Soran+1 yılinşallah :(
- +1 yıl
tıp ve teknolaji baya gelişdi eger cok gec kalınmadısa korkma :) ne zaman oluyorsun ameliyat?
Soran+1 yılPazartesi :(
- +1 yıl
bende 2 defa ameliyat oldum kıl dönmesi :(
Soran+1 yılgeçmiş olsun :(
- +1 yıl
teşekkür ederim saglık önemli :) korkma git ol gidersen birşey kaybetmeyeceksin kazancaksın inşallah :)
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası