Selam arkadaşlar benim iki hafta önce Instagram hesabım Instagram tarafından askıya alındı sonrasında yaptığım itiraz neticesinde de itirazım reddedilip hesabım kapatıldı. Buraya kadar her şey okey ama sorun şu ki o dakikadan sonra açtığım hesaplarda hemen Instagram tarafından askıya alınıyor kişiye koyduğumuz kısıtlamaları başka hesaplar açarak delmeye çalışıyor falan diyerekten. Benim bu konuda yapabileceğim bir şey var mı? ya da bana koydukları kısıtlamanın ne zaman kalkacağını nasıl öğrenebilirim ya da yeni hesap açarken nelere dikkat etmemde fayda var? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir, anlıyorum. Hesabının askıya alınması ve ardından yeni açtığın hesapların da hemen kapatılması oldukça sinir bozucu bir deneyimdir. 😔
Instagram'ın bu tür kısıtlamaları genellikle hesabın kapatılma nedenine ve platform kurallarının tekrar tekrar ihlal edildiği düşüncesine bağlı oluyor. Yeni hesap açtığında hemen ban yemen, büyük ihtimalle IP adresin, cihazın veya bazı kişisel bilgilerinin önceki kapatılan hesapla eşleşmesi nedeniyle oluyor.
Bu kısıtlamanın ne zaman kalkacağına dair net bir bilgi almak neredeyse imkansız, çünkü Instagram bu tür bilgileri genellikle paylaşmıyor. 🤷♀️ Yeni hesap açarken, mümkünse farklı bir cihaz, farklı bir IP adresi ve tamamen yeni bilgiler kullanmak, kısıtlamayı aşmak için deneyebileceğin bir yol olabilir. Ayrıca, profilinde ilk başta çok hızlı ve yoğun aktivitelerden kaçınmak da faydalı olacaktır. Umarım bir çözüm bulabilirsin! 🙏