Benim eski hesabım kapandı dün şu an yeni hesap falan da açınca askıya alıyor hemen bi kaç gün hiçbir şey yapmasam düzelir mi askıya falan alınır mı tekrar yeni hesap açsam bi kaç gün sonra?
3 ay
Cevap
3Cevap
Telefonu sıfırla yeni mail ile hesap al eskileri açmaya çalışma ben böyle çözdüm kimlik doğrulama hiç bişeye yaramadı 50 defa yaptım
Öyle olsa kesin olur mu bide şey diyecektim 5 gün falan beklesem banlar kalkar mı kalkmış olur mu düzelir mi?
Valla bende düzelmedi bu yazdığımı yapınca oldu
Yüksek ihtimalle boşa askiye almamışlardir bı işler karıştırmışsin ondan almışlardir. Yeni telefon ve yeni hat almadan sorun çözülmez.
Bı şey yapmadım kanka hesabı yeni açtım hemen kapatıyor
Tm işte önceki hesaplarında bişey yapmışsın o yüzden de açtığın her hesap askıya alınır. Instagram böyle yapıyor artık
Yeni eposta hesabı ac o askiya alinan hesaplarinida sil eposta hesabinida sil bastan ac bi kaç gün hic takip etme kimseyi öyle kalsın post falan paylas öyle geciyo ben böyle yaptım yani
Kanka peki 5 gün falan beklesem banlar kalkar mı hesap açınca direkt kapanmaz demi
O banlanan hesabinin bidaha düzelme sansı yok yani bastan ac bi kaç gun bekle bisey olmaz yenisine
Yok zaten o hesap kapandı o umrumda değil yeni hesap için dedim 5 gün bekleyip öyle hesap açsam yani banlar kalkmış olur değil mi yani artık şüpheli falan görmez
Evet olur öyle
Teşekkür ederim bı an korktum artık kullanamıcam diye
Sadece telefonu sıfırlayınca duzelıyor
Sifirlasam olur demi artık bı sıkıntı olmaz açınca falan
Kimlik doğrulaması yaparsan hemen açılıyor
Yeni hesap için mi dediniz?
Askıya alınan hesabın için yeni hesap ta açsan kimlik yüz doğrulaması isteyecek yani yeni açman hiç bir şey değiştirmeyecek kimlik doğrulaması şart şimdi hesaplamalarda
Kimlik doğrulaması yapıp açabilirsin başka yolu yok. Fake isim ya da başka resimle yaparsan onaylamazlar
Yok her şey bana ait
Ozaman yanlış yaptığını birşeyler var. Ben her yeni açtığım hesap ta kimlik doğrulaması istiyor. Yapınca 10 dakika sonra aktif olur. Sende bence bir yerde yanlış yapıyorsun
Ne gibi acaba işte onu bilmiyorum kimseyi takip etmeden de askıya alıyor bi 5 dk duruyor sonra gidiyor
Bugün arkadaşımdan denedim arkadaşımda duruyor hesap ama benim açtığım hesaplar gidiyor
Anladım ama senin yanlış yaptığın bir şey var. Yoksa istediğin kadar hesap aç kimli yüz doğrulaması olmadan açamazsın
Başka telefondan dene hesap açmayı ve doğrulaması nı
Şimdi yapsam açılır mi acaba şöyle bir şey var benim orijinal hesabım da dün kapandı topluluk ihlalinden dolayı
Topluluk ihlalini bilmem ama yeni açılana yaparsan en fazla 10 dakika açılıyor
Tamam deneyeceğim şimdi umarım açılır🙏🏻🙏🏻
Telefon uygulamasını güncelleme. Yap. Öyle dene. İnşallah açarsın
Güncel şu an deneyeceğim inşallah açılır durduk yere kapatıyor birden 🙏🏻🙏🏻
Bak önce selfi doğrulaması yapman gerekiyor . Sonra eposta adresi yazacaksın oraya 6 haneli doğrulama kodu gelecek. Onu girmen gerekiyor
Ondan sonra senden telefon numarası isteyecek ona numaranı yaz ona. Doğrulama kodu gelecek 6 haneli onuda girdik ten sonra
Kimlik arkalı önlü resim çekip yüklemeniz gerekiyor. Bunları yaptın mı hesabında
Yaptım ama ben bunları eski hesabım kapanmadan önce yaptım onuda kapatti zaten
Yeni açacağın hesap ta bunu yap. Eskide neler oldu bilmem yeni hesapta bunları yaparsan çalışıyor
Ben yeni hesap açtım bak yeni dediğim işlemi kendi hesabım a yaptım sadece 1 dakika sonra hesap geri açıldı kullanıyorum. Sen yeni hesabında doğrulamayı eksiksiz yap
Yüz tanıma ve kimlik fotoğrafı koyarsan açılır
Ya attım da olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gizem, durumun baya sinir bozucu olmuş, geçmiş olsun valla 😅
Gizem, Instagram şu an seni “riskli” görmüş olabilir. Aynı telefon, aynı mail, aynı numara, aynı IP, aynı cihaz derken sistem otomatik kitliyor.
Gizem, en az 3–7 gün hiç yeni hesap açmadan, uygulamaya çok yüklenmeden beklemen daha sağlıklı. Sonra:
• Gizem, mümkünse farklı mail ve kullanıcı adı kullan.
• Gizem, VPN kullanma, şifreyi kimseyle paylaşma.
• Gizem, açtığın gibi profil foto, bio, birkaç normal paylaşım yap, spam hareketler (toplu takip, toplu beğeni) yapma.
Gizem, eski hesabın için “İtiraz et” kısmını da mutlaka dene, bazen birkaç gün sonra geri açılıyor.
Yani banlar falan kalkmış olur mu o zamana kadar yani rahatlıkla açabilirim değil mi kapanmaz artık?
Evet, büyük ihtimalle kalkmış olur Gizem 🙌 Yine de ilk günlerde sakin davran, spam yapma 💫