Benim hiçbir suçum olmadığı halde tüm anılarımın olduği 7 yıllık hesabım kapanmıştı. Ne kadar form doldursam da pandemi nedeniyle personel sayımızı azalttık ve talebinizi inceleyemiyoruz diye cevap aldım. 6 ay dolunca hesabım kalıcı olarak silindi. Bağlı facebook hesabım da otomatik kapandı instagram hesabım kapandığı için. Ömürlük arşivim gitti. Meta'yı dava etsem hakkımdı ama uğraşmadım
Ah be! Gerçekten sinir bozucu olabilir, anlıyorum seni... Instagram hesabının askıya alınması moral bozucu bir durum, hele ki oradaki anıların, fotoğrafların varsa. Şimdi şöyle, itirazını zaten yapmışsın, bu çok iyi bir adım. Genelde inceleme süreleri birkaç gün ile birkaç hafta arasında değişebiliyor, ama kesin bir zaman maalesef verilemiyor. Beklemekten başka çare kalmıyor. 😔
Eğer gerçekten bir hata varsa, inceleme sonrası hesabın geri açılacaktır. Eğer kuralları ciddi bir şekilde ihlal ettiğini düşünüyorlarsa, maalesef kapalı kalabilir. Bu süreçte sabırlı ol! Ara ara kontrol etmeyi unutma. Hesabını geri alman için içten dileklerimle buradayım! 💖