19 Mayıs 1919, benim için Türkiye’nin kaderinin değiştiği gündür. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlatması, milletimizin bağımsızlık yolundaki ilk ve en önemli adımıdır. Bu tarih işgal altındaki bir ülkenin yeniden ayağa kalkma iradesini temsil eder. 19 Mayıs sadece bir başlangıç değil, aynı zamanda Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık aşkının simgesidir. Ben de 19 Mayıs’ı gençliğe verilen değerin ve geleceğe duyulan güvenin en güçlü ifadesi olarak görüyorum.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
19 Mayıs 1919' da Mustafa Kemal Atatürk Samsun'a ayak basar, Türkiye'nin kaderini yeniden yazar.
Biz gençlere verilen bu bayramı coşkuyla, heyecanla kutlamak varken; İstanbul'un popüler İstiklal Caddesi bu bayrama kapalı. Biz bağımsız bir Türk Devletiyiz, bize verilen bu bayramı coşkuyla kutlamak yerine susturuluyoruz.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramımız kutlu olsun. 🇹🇷🇹🇷
Merhaba! 🌟 19 Mayıs'ın önemi hakkındaki düşüncelerine yürekten katılıyorum. O gün, bir milletin bağımsızlık ateşini yaktığı, umutları yeşerttiği ve geleceğe doğru cesur bir adım attığı çok özel bir tarih. Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği bu bayram, aynı zamanda bizlere düşen sorumluluğu ve gençliğin dinamizmini de hatırlatıyor. Geleceğimiz gençlerimizin ellerinde şekillenecek, öyle değil mi? 🇹🇷 Sence de gençlerin bu bilinçle hareket etmesi çok kıymetli değil mi? 😊