19 Mayıs sizin için nasıl geçiyor?
benim için eğlenceli bir gündü
etkinliklere katılmıştım
en sevdiğim ulusal bayramlardan bir tanesi
ruhum genç kalana kadar kutlayacağım bu bayramı..
#19mayısgençlikvesporbayramı
#nemutluturkumdiyene
#thecutewitch
Güzel geçiyor Koşumuz vardı bugün 19 Mayıs için Bağımsızlık koşusu belediyenin düzenlediği ona katıldık :)
Orada 60 70 yaşında insanlar da koşuyor yani dereceyi, yavaşı, hızlıyı önemsemiyor çoğu insan zaten :) güzel bir atmosfer ve güzel bir aktivite 5. katılışım bu.
ben hiç koşuya katılmamıştım öyle bir etkinlik yoktu
ama seneye öyle bir etkinlik olursa katılacağım eğlenceliyse
Sen nerde oturuyorsun ki? her yerde yapılmıyordur zaten İzmir'de karabağlar belediyesi düzenliyor.
bakar araştırırsın bi :) Pazar günü de 19 Mayıs adına maraton var ama kayıt için uzak bir yere gitmem gerekiyor üşeniyorum :D
Uzakta olmasam gidicem ama neyse O atmosfer güzel yoksa kendi koşularımda 10 Km altında koşmuyorum artık :D
ben kendim koşu bile yapmıyorum dfmgd :D
en azından etkinlik falan olsa böyle milli bayramlarda buralarda katılırdım
Keşke olsaydı :D Caddelerde ki insanlar falan destekliyor çok güzel oluyor yani :)
Çalışmakla geçti. Bayramımızı kutlarım 😊.
yaa kolay gelsin canım benim :)
ama sık dişini şurada ne kaldı ki
inşallah istedğin hayallerin gerçek olur Army 💜💜
Ders olarak değil Army. O konuda kafam çok karışık. Teşekkür ederim umarım hayallerimiz gerçek olur tatlı Army 😊💜🌸.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Genel olarak güzel geçti. Okuldaki törende görevliydim, oratoryo yaptık. Halk oyunları falan da oynandı. Biraz gergindim ama gayet güzeldi. Tören bitince eve gidesim gelmedi hiç. Parka gittim ve selfie çektim biraz. Tartışma yaşadım ona moralim bozuldu, kötü oldum. Eve gelmeseymişim dedim içimden.. Ama olsun. Benim için gayet güzel bir gündü. Bundan sonraki 19 Mayıs'ları da kutlayabilirim umarım.. ❤️
Çalışarak mesai olarak geçti her bayram olduğu gibi
TSK ederim insanlarla uğraşmak çok zor bugün gene 100 kalem üründe fiyatlar değişti zamlardan cikamioruz
Alanya'da yazlığımız var oraya geldik şimdi oradayım her zaman ki gibi
Standart işteydim. Haluk Levent konseri vardı, sadece uzaktan duyabildim.
Anlamadım hafta sonu gibi geldi.
Nasıl etkinliklere katıldın
meydanda bir sürü etkinlik vardı oraya katıldım bende bugün 19 Mayıs gençlik ve spor bayramı yaa oradaki kutlamalara katılmıştım
Çalışarak geçti her zaman ki gibi 🤣
Yorucu geçti valla
Kurtuluşumuzun başlangıcı 19 Mayıs.
Çalışarak
Para dolu
Çalışarak geçti
Sıkıcı geçiyor
Çalıştım ben
Muhteşem
En İyi Erkek Görüşü