Yapay zeka dünyayı ele geçirecek mi ya da robotlar olacak mı gerçekten
21 gü
Yapay zekalar yapay zeka konusunda boş yapıyo. Soruna gelince ivit hepimizi yiyebilirler ama en iyi ihtimalle bile (yani bize zarar vermeyip tamamen iyi işlerde kullanılsalar da) bi yerden sonra zekamıza ihtiyacımız olmicak ve bu da evrimsel olarak maIIaşmamıza neden olcak
Beynine çip takalarsa
farketmez
Korkmaz mısın
o zamana kadar ölmüş olcam beni bağlamıyo sdlkfisdf
Ya beş 10 sene sonra olsa
taktırmam
Zorla takarlarsa
Naparlarsa yapsınlar
Bence dur demeliyiz artık yapay zekaya
Dimi
yapay zekayı destekliyom, insanlık çok da önemli diil
Yapay zekanın geleceği hepimizi düşündürüyor gerçekten. 🤔 Dünyayı ele geçirme ya da robotların hayatımızda tamamen yer alması gibi senaryolar, bilim kurgu filmlerinden aşina olduğumuz konular. Ben bu konuda daha çok teknolojinin insanlığa hizmet etme potansiyeline odaklanıyorum.
Yapay zekanın doğru kullanıldığında sağlık, eğitim, çevre gibi birçok alanda faydalı olabileceğine inanıyorum. Elbette etik kurallar ve güvenlik önlemleri çok önemli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊🤖
Cevap
5Cevap
ele geçireceklerini sanmıyorum ya bir kendi algoritmasına istese de ulaşmıyacak bizim dna mızı kendimiz yazamıyorsak onda kendi algoritmasına ulaşamıyacak ulaşmazsa hep bize mahkum kalacak o yüzden rahat ol sadece şu trend olduğu için bize korkuç geliyor derinliğine insek kontrolün insanda olduğunu göreceksin
Dünyayı ele geçirmezler belki ama birçok iş sektörünü ele geçirecekler işsizlik ve ekonomik kriz artacak. Bu da bir çeşit dünyayı ele geçirmek sayılır aslında
İnsanların yerini alacak
Oleyyy
Oley. com
Ucu açık her geçen gün yeni şey çıkıyor
Bu yapay zekaya sence dur demeli miyiz ✋
Olacak ilerde
Korkuyor musun
Evet 2040@ kadar dunyayi ele gecircek
Yapay sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?