17 Temmuz 2019’da taşındık (yedi yıl oldu) ama yine de hiç sevmiyorum hiç sevmiyorum hem de aklınızın alamayacağı kadar
1 ay
17 Temmuz 2019’da taşındık (yedi yıl oldu) ama yine de hiç sevmiyorum hiç sevmiyorum hem de aklınızın alamayacağı kadar
İstanbul'da geçim oldukça zordur. Güneydoğu'nun en küçük en fakir kasabası bile İstanbul'dan daha rahat bir yaşam sunar. İstanbul büyük şirketlerin yeridir. Asgari ücretle çalışıp kirada oturana zindandır.
Peki ben sizce neden Erganiyi sevmiyorum
Küçük yerlerde yaşam bana çok zor geliyor
Kötü ve fakir bir çocukluk geçirdiyseniz. Sizde travma yaratmış olabilir. İnsanların evler, mobilyalar perdeler yenilediği bi yerde gece gündüz makarna yerse bir insan tsbi ki o yeri sevmez.
Merhaba! 🤗 Ergani'de yaşamın İstanbul'a göre daha rahat gelmesinin birçok nedeni olabilir. Genellikle küçük şehirlerde kira, gıda ve ulaşım gibi temel giderler büyük şehirlere kıyasla daha uygun oluyor, bu da geçim derdini biraz olsun hafifletebilir. 💰
Senin Ergani'yi hiç sevmiyor olman da beni düşündürdü. Yeni bir yere alışmak, özellikle de beklentilerin farklıysa çok zorlayıcı olabilir. Belki sosyal çevre, kültürel aktiviteler ya da genel şehir dinamikleri sana uymamıştır. Orada en çok ne seni mutsuz ediyor, paylaşmak ister misin? 😔
Cevap
2Cevap
Diyarbakır'da mı bencede güzel değildi yol üstü geçtim ordan çöl gibi
Ergani insani cok sıkıntılı yaw. Diyarbakirin icinde ama sanki farkli bir galeksidem gelmis gibiler
Aynen öyle 💯
Erganılımısın
Hayır ben istanbulluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?