Aile & Toplum İstanbul'da yaşamama sebepleri nelerdir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor TrafikAşırı kalabalık nüfus Ses ve görüntü kirliliği Çarpık kentleşme Can ve mal güvenliğinin olmaması İstanbul'da yaşamama sebepleri nelerdir? Cevapla Nüfus Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güvenli olduğunu sanmıyorum kafanı çevirdiğin yer mülteci artk.Trafik ve nüfus yoğunluğuDeprem, eski bina çok en ufak sallanmaya komple İstanbul yok olacak die düşünüyorum. 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Türkiyenin hiçbir yerinde can ve mal güvenliği yok zaten. 0 0 Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. trafik , kalabalık , sahtekarlık diz boyu , her türlü hile hurda , aklaksızlık , falan filan 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Kalabalık, pahalılık, trafik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güvenli olduğunu sanmıyorum kafanı çevirdiğin yer mülteci artk.
Trafik ve nüfus yoğunluğu
Deprem, eski bina çok en ufak sallanmaya komple İstanbul yok olacak die düşünüyorum.
Türkiyenin hiçbir yerinde can ve mal güvenliği yok zaten.
trafik , kalabalık , sahtekarlık diz boyu , her türlü hile hurda , aklaksızlık , falan filan
Kalabalık, pahalılık, trafik
Kalabalık