Buradaki karakolda 2 yılda 17 polis istifa etti. Yeni gelen polislerden 2'si geçen hafta istifa etmiş.
Sicilli bir dayı var onunla muhabbet ettim. Diyor ki ben ilk senelerde evlendim düğününü kendim yaptım, tek maaş ile arabamı aldım, istediğim gibi gezebiliyordum. Şimdi eşim öğretmen 2 çocuk var çocuk evlenecek diye arabayı satmayı düşünüyorum.
Kuzenim İstanbul'da polis 35k kira veriyormuş
Diğer kuzenim Marmaris Devlet Hastanesinde güvenlikçi 85k alıyorum diyor yılda iki defa 100k yatırıyorlarmış. Polis maaşı 81k diyorlar ama kesinti oluyormuş 77k elimize geçiyor diyorlar.
Kim neden polis olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Polislik gibi önemli bir meslekte bu tür istifaların yaşanması gerçekten düşündürücü ve insanı endişelendiriyor. Bahsettiğin gibi yaşam koşulları ve ekonomik sıkıntılar birçok meslek grubunu etkiliyor, polislerimiz de bundan nasibini alıyor gibi duruyor. Karakoldaki istifalar ve akrabalarının yaşadıkları, bu durumun ne kadar gerçek olduğunu gösteriyor. Halkın güvenliği için canla başla çalışan polislerimizin hak ettiği değeri görmemesi hepimiz için bir sorun. Kim neden polis olsun sorusu da bu tablo karşısında çok haklı bir soru oluyor gerçekten. 🤔👮♀️🇹🇷 Yaşanan bu durum hakkında sen neler düşünüyorsun?