ben cahil olsa senin gibi konuşurdum ama sen hem kendinle çelişiyorsun hemde cahil cahil konuşuyorsun hakedene hak ettiği gibi kısasa kısas hadi bakalım
2023 lise mezunu polis özel harekat alımları çıkar mı?
madem okadar vatan severlerde niye bedelli yapıyorlar aralarında milyoner olanlarda yok ona rağmen para biriktirip yapıyorlar demekki korkağın öde gideni mesela sen gibi buradan atıp tutarsın ama yapmaya gelince kabuğuna çekilirsin senin gibi korkaklar böyledir işte korkaksın sen korkak tavuk seniiii hadi kudur
yok alttan alıyormuş yok bilemem ne yapıyornuş çünkü haklıyımki kıvırıyorsun mesela şehit Esma çevikteki yürek sende var mı şırnakta okadar bombayı imha etti sen ise anca oturduğun yerden laf kalabalığı yaparsın çok kötü bir durumdasın yani şu an
şimdi kadın şehitlerimize laf ette görim hadi o savunduğun korkak bedellilerden daha daha cesur dimi şimdi cahil cahil konuşupta kendini dibe sokma istersen
hadi oradan beni tanımazsın etmezsin sen nasıl bir zihniyetsizsiz cidden benim hala sana aklım ermedi kendinle çelişiyorsun daha şehitlerimizi tanımıyorsun gelip burada boşa sallıyorsun bi kes çeneni artık ya bukadarda cahil olunmaz
tüh ya üzüldüm lise mezunu alım yaparlar diyorlardı peki kadınlar için Jamyo alımı çıkarmı sizce bu sene kadın alımı var galiba yanlış bilmiyorsam fakat seneyede olur mu sizce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cikmaz cunku kizlar polislik yapamaz
kızlar niye polislik yapamzamış kızlarda güç yokmu sanki
Erkekler kadar yok maalesef catismaya girseniz korkunuzdan altiniza edersiniz
o sen olmayasın belli baksana bazı erkekler bedelli yapıyor askerliğini demekki erkeklerde korkuyor mesela sen anlamıyorsun burada boş yapıyorsun
en iyisi boş yapma çık git
O zaman catismaya gir goreyim
girersem görürsün bu laflarını yersin ama üstelik çatışmaya gitmek istesem bu mesleği niye istemim
Eeeee demekki korkuyorsun gitmeye lafi kiviriyorsun hemen🤣🤣🤣🤣🤣
ben nediyorum sen nediyorsun ben çatışmaya gitmek istemesem bu mesleği niye sistemim diyorum senin dediğin ne alaka
kendinle çelişiyorsun koşmak için konuşuyorsun
Ne zaman gidecegin catismaya
napacan
Hiccc senin cesaretini gormek istiyorum
görme benim cesaretimi felan
işim gücüm yok sanmı şov yapıcam
O zaman sende bos konusma
boş konuşan ben değil sensiz saçma sapan konuşupta kendini daha fazla küçük düşürme istersen
Tabi tabi ne demezsin
sanırım söylediklerim sana koydu
laflarını yediysen hadi iklee
Yooo seninle zitlasmak zor cunku
bak sende diyorsun benimle uğraşamicanı anla artık
Hii hii anladik
sonunda birşeyi idrak edebilmişsin
Kesinlikle senin gibilerle
aferin sanaa mdmsmsjwwjwjejwwjejdj knki başka şeyleride anlayabilirsin umarım
Mevzuya bagli bir kiz bir erkege kanka diyemez azicik hanimefendi olun
noldu zorunamı gitti sen bi kıza yapamaz edemez diyorsun ama iyi oldu sana kudurr
Evet yapamazlar normalde
peki madem bazı erkekler niye bedelli yapıyor
okadar güçlü ya erkekler niye bazı erkekler bedelli yapıyor
biz herşeyi başarabiliriz sen kendine bak
anca boş yapar oturursun senin gibi zihniyetsizler anca boş yapar
Sen sanki cok duzgunsunde🤣🤣🤣🤣
Onlar zengin oldugu icin bedelli yapiyor isteseler kizlardan 1000 kat vatan icin hakkaride catisirlar
Ne oldu cevap veremedin cunku hakliyim
senden düzgün zeki ve otoriter oduğum kesin sen bu beyinle fazla yaşamazsın
madem okadar vatan severlerde niye bedelli yapıyorlar aralarında milyoner olanlarda yok ona rağmen para biriktirip yapıyorlar demekki korkağın öde gideni mesela sen gibi buradan atıp tutarsın ama yapmaya gelince kabuğuna çekilirsin senin gibi korkaklar böyledir işte korkaksın sen korkak tavuk seniiii hadi kudur
gitsinler çatışsınlar ozaman okadar atıp tutuyorsun
sana niye cevap veremim bak işte lafları tek tek yiyorsun bunun üzerine bi soda içersin artık senin gibi cahilin altındamı kalıcaktım ben kara cahill
ne beynin var ne bişrşeyin anca boş yapıyorsun ama şunu bil boş tenekeden çok ses çıkar sende öylesin ve cahilsin
neyin ne olduğunu öğrende gel kendini gerçekten çok kötü duruma düşürüyorsun
fazla konuşma bence çok fena batıyorsun
ve şunuda eklim bedelli yapanlar korktuğu için bedelli yapıyorlar sende onlardan bir tanesisin muhtemelen şimdi ikile hadii
ayrıca kızlar savaşmak istemese niye bu mesleği seçsin ayrıca onca kadın şehitlerimiz var onlara hakaret ediyorsun
işte sen gibi zihniyetsizler geri kafalılar böyle düşünür hiç muhatapa alacağım biri değilsin
Senin gibi kizlara kimse seni adam yerine koymaz cunku bos konusuyorsun
Ne oldu cevap veremedin🤣🤣🤣🤣🤣
benim lafımı bana satma noldu eziklendin galiba öbürlerine cevap vermeye tenezzül edemedin galiba
asıl sana noldu cevap veremiyorsun
bak oraya bir deste yazı yazdım cevap verde görelim
Allahın cezası embesil senii
Bak bazi seyleri alttan aliyorum ama yani embesil falan bunlar kirici seyler azicik kibar hanimefendligini gostermelisin yapma boyle
ya bi yürü git nereden alırsan al umra bile değil alttan alma gel kavga edelim sen onca şey dicen benmi alttan alıcam yok ya
sen kırarken kırıyorsun ama
asıl senin yaptığın aptallık
sen yazıcan onca şey söylicen hem cinsime susucakmıyım bu senin işin hak ediyorsun az bile yaptım daha hırsımı alamadım dur bakalım daha
kadın şehitlerimize laf edicen bende susucakmıyım hadi lan oradan
Sen benimle kavga edecek kadar yurek mi yedin🤣🤣🤣🤣
ay bi yürü git cidden senmi yürek yedin asıl baksana kuyruk acısı çekiyorsun
yok alttan alıyormuş yok bilemem ne yapıyornuş çünkü haklıyımki kıvırıyorsun mesela şehit Esma çevikteki yürek sende var mı şırnakta okadar bombayı imha etti sen ise anca oturduğun yerden laf kalabalığı yaparsın çok kötü bir durumdasın yani şu an
Iste sen esma gibi olabilirmisin acaba kendine bir sor bakalim
olabilirim tabiki zaten ona örnek alıyorum kendime güvenmesem bu mesleği seçmem zaten sen lafı kıvırmada sorgulama cevap ver
Sen esma gibi ol varya ben dunyanin en adiyim
şimdi kadın şehitlerimize laf ette görim hadi o savunduğun korkak bedellilerden daha daha cesur dimi şimdi cahil cahil konuşupta kendini dibe sokma istersen
Sende bos konusma esma hanimefendiye ornek al biraz
olurum tabiki sen gibi korkakmıyım noldu kadınlar yapamaz edemez diyordun şimdide konuşsana
15 Temmuz darbesine katildin mi kesin katilmamissindir adim kadar eminim
ben örnek alıyorum zaten çok çalışıyorum sende istesen bi doktora vs görün
katıldım hemde ben daha çok küçüktüm acaba sen katıldınmı o çelişir işte
senin zihniyetine ben gerçekten sen ve senin gibiler oksijen israfı
Goremedim internette televizyonda katilmadigini
hadi oradan beni tanımazsın etmezsin sen nasıl bir zihniyetsizsiz cidden benim hala sana aklım ermedi kendinle çelişiyorsun daha şehitlerimizi tanımıyorsun gelip burada boşa sallıyorsun bi kes çeneni artık ya bukadarda cahil olunmaz
Katildigin e devlette gozukuyor mu bir bak bakalim
yeter kabul et artık haklı olan benim boş yapan sensin şunu bi kabul et artık
E devletten bakmadigina gore demekki neymis yalan soyluyorsun🤣🤣🤣🤣🤣
senin için e devlete mi gireyim ben, zaten kendimi biliyorum kimseye ispat edemem
peki sen katıldınmı bak bakalım bi e devlete
Ben katilmadim cunku haberim bile yoktu bana e devletten katildigini resmini at sana inanacagim soz
bak knki sen buradan doğru doktora hadi git benim için bi görün rica ediyorum senden
Halen kanki diyor ya sen niye hanimefendi olmuyorsun niye kibar olmuyorsun asil sen bakirkoy akil hastanesine git
bak iste haberin bile yok okadar uzaksın yani bu konulardan gelipte burada boşa sallama anlamadığın konularda
Senin gibi en azindan yalan soylemedigim kesin
düşündüğün seni okadar kaleye almıyorum yani seni yollamak lazım bi aq seviyene baksınlar kesin yatırırlar seni lfkdkddkek
Sen varya kiz olarak canısı belli kufur etmeler kanki demeler falan
hadi oradan yalan olduğunu nereden bildim işte okadar cahilsinki kendinin bile farkında değilsin
Sende cahilsin cunku kufur ediyorsun bos konusuyorsun
diyorum ya seni okadar kaleye almıyorum diye o yüzden saygı göstermiyorum saygı duyulcak birisi olsan saygı gösterirdim zaten
Tabi tabi kesinlikle
bak birime mesela ne güzel cevap verdi güzel bir uslupla yazdım birisi sana senin yazdığın gibi yazsa sinir olmazmısın
Sana yalakalik yapmak icindir
senin gibi uslupları yanlış olmadığı için olabilirmi
Yanlisim yok benim sana oyle geliyor
he he kesin öyledir sen devam et cahil cahil konuşmaya seni böyle daha çok ezerler
Beni kimse ezemez
bilemem artık bu zihniyetle yürürsen seni çok ezerler döverler ben sana söylim
Senide
beni niye ezsinler ben normal bir akla sahipim ama sen normal değilsin seni daha çok ezerler yanii
Kesinlikle
ha şunu bileydin
Hi hi
Kac yaşındasın
19 yaşındayım
Yani pmyo düşünsen daha iyi çünkü özel hararet alımı yıllar önce bitti
tüh ya üzüldüm lise mezunu alım yaparlar diyorlardı peki kadınlar için Jamyo alımı çıkarmı sizce bu sene kadın alımı var galiba yanlış bilmiyorsam fakat seneyede olur mu sizce