1 ay

Arkadaşlar sırf Kürt olduğum için çalıştığım işten çıkarıldım sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar ve iyi günler diliyorum ben 29 yaşında bir gencim ve 1 yıldır bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak görev yapıyordum 24 saat çalışıyordum diğer 24 saat izinliydim şimdi benim çalıştığım işyerinin sahipleri Türk ve biraz da milliyetçi insanlardı yani kendilerini MHP'li ve Ülkü Ocaklarına üye olduklarını söylediler yani bunu her fırsatta bana söylüyorlardı şimdi ben de Kürdüm ve Doğu Anadoluluyum normalde patronum bunu biliyordu ama dün bana sen aslen nerelisin sonra Türk müsün yoksa Kürt müsün dedi ben de ona aslen Van Çataklıyım evet Kürdüm hatta Çatak'ta köyümüz de var ama ben doğma büyüme şehirliyim hiç köye gitmedim dedim sonra herhalde böyle söylemem zoruna gitti biraz morali bozuldu sonra bana siz hangi partilisiniz dedi ben adama ben kendim siyasetten hiç anlamıyorum öyle siyasetle pek işim olmaz ama ailem HDP'li dedim hatta bir akrabamız şu an DEM Partiden ilçe belediye eş başkanı dedim herhalde bu da zoruna gitmiş olmalı ki az önce patronum tarafından aranıp senin iş haddine son verilmiştir artık bizimle çalışamazsın seninle yollarımızı ayırıyoruz dedi ben de bu duruma şaşırdım tabii peki neden sebebini öğrenebilir miyim dedim ama patron bana çünkü ben öyle uygun gördüm dedi sonra ben de telefonu kapattım yani arkadaşlar ben işimi doğru düzgün yapmaya çalışıyordum 1 yıldır onlarla çalışıyordum ama onlara bir zararım olmadı kendi halinde biriydim. Arkadaşlar sırf Kürt olduğum için çalıştığım işten çıkarıldım sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Arkadaşlar sırf Kürt olduğum için çalıştığım işten çıkarıldım sizce bu durumda ne yapmalıyım?