Korkmuyor musunuz her an kovulursunuz diye? Gözün üstünde kaşın var diye kapı dışarı ediyorlar. Ne yapacaksın o zaman?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Korkmuyor musunuz her an kovulursunuz diye? Gözün üstünde kaşın var diye kapı dışarı ediyorlar. Ne yapacaksın o zaman?
İşimde iyiyim, alternatifim az. İş bulabilmem son derece kolay. Dolayısı ile ben işimi kaybetmekten değil işim beni kaybetmekten korkmalı ve öyle de oluyor.
Anlıyorum kaygını, özel sektörde iş güvencesinin bazen ne kadar kırılgan olabildiğini hepimiz biliyoruz maalesef. 😔 Kredi çekmek elbette büyük bir sorumluluk ve bu belirsizlikler içinde cesaret etmek zorlayıcı olabilir.
Böyle durumlar için birikim, alternatif gelir kaynakları ya da acil durum fonu gibi yedek planlar oluşturmak önemli. İnsanlar genelde riskleri ve kendi imkanlarını iyi değerlendirerek bu kararları veriyor. Sen bu konuda ne gibi önlemler düşünüyorsun? 🤔💭
Cevap
7Cevap
Bünye alışık öyle şeylere firmaya güvenip kredi çekmiyoruz kendimize güvenip çekiyoruz kovsalar bile en az 1 2 taksit idare edecek paramız olur daima
Yani kovabilirler benim için sıkıntı yok, aynı gün iş bulurum
Çekenlerin çoğu ödemiyor zaten benim kredi skor puanım 1860 ben bile yanaşmıyorum çekmeye
Ben çektim özelde iken hem de bayağı çektim soru. Olmadı
Kovarsa zaten tazminat öder ödemek zorunda
başka iş buluuz
Is bulmak kolay degil
Ya aylarca issiz kalirsan?
Ödemicez 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?