ilgilenmiyorum basiyorum gene geliyor bildirim kapatiyor gene geliyor mesaj atmayin diyorum gene geliyor
Hic hoş degil bi banka icin resmi bi yer zorlan si... calişiyorlar rahatsiz oluyorum ya siz

ilgilenmiyorum basiyorum gene geliyor bildirim kapatiyor gene geliyor mesaj atmayin diyorum gene geliyor
Hic hoş degil bi banka icin resmi bi yer zorlan si... calişiyorlar rahatsiz oluyorum ya siz
Düzenli ödeme gerçekleştiren hesap hareketliliği olan herkese sunulan bi durum bu bu kadar kasmanıza gerek yok.
Bazı hemcinsleriminnn boydan foto atıptaaa saçlarım nasılım demesiyle, sizin bu yaptığınız eşdeğer bence...
Asıl amaçların ne saç nede kredi olmadığını hepimiz biliyoruz 🤣
Tamam anladık hesabınız var hesabınızda da para var
soru detayına sadece 'ihtiyaç krediniz hazır' bildiri kısmını koysaydınız adınızı hesabınızdaki miktarı sansürlemekten daha az yorulurdunuz 🤣🤣🤣 bide o zaman daha ciddiye alınabilirdiniz ve sadece soru amacınızın bu olduğunu düşünürdük, İbanı kopyalayıp yapıştırınca isminizin baş harfleri çıkıyor sonunu da siz bırakmışsınız boş yere blöf yapıp sansürlemekte ayrı biii ironi olmuş.
Cok hoşuma gitti yorumun cok güzel net ve detayli yazdin harbiden adamsin tatli ve güzel bir dille beni ifsa edip soruyu parcaladin bende 10 saatir diyorum ki bizimkiler anca söver ekmek cikmaz falan filan yorumlar yapar sataşir kizar ama sen naptin vallah centilmen gibi şak şak şak efendiligini koruyarak üstümden gecdin sevdim seni ❤️
*ya da * bisey yokmuş gibi yağ ceker belki. bisey. ikar bundan diye
Gerçekler bunlar🤣
Süpersin evet gercekler amac kizdirmak sinirlendirmek biraz keyf almak ve senin gibi akillilari bulmak
Sanırım bu hesabı olan herkese geliyor. Ablam da sürekli şikayet ediyor. benim hesabım yk rahatım kimse kredi al diye rahatsz etmiyor. Kapatın hesapları :)
Paralar nereye 🤣
Ablamın büssürü hesabı var onun kileri kullanıyorum.
Cevap
7Cevap
hırsızlık yapmayın devlet rekabeti sevmez. kan emiciler çünkü
Aslında yoruma gerek olmayan bir soru ama madem rakamı tam olmasa da kapattın, neden iban kapatmiyorsun? Birileri money atmak isterse diye mi🤣 şunu da ekleyeyim. O kadar para TL de bekletilmez büyük kayıp
Yemin ederim ibani unutmuşum haha
Baska hesablarda var
Olsun başka hesap olsa da bu kadar parayı günlük dolaşımda kullanacak değilsin yine de zarar
Kullaniyorum ama
Çalıştığın için kredi vermek isterler. İşten çıkınca hiçbir banka aramıyor 😂
Ben calismiyorum pandemi basladiginda beri
Bu kredi çıktı anlamına gelmiyor sadece başvuruhirsun uygun görülürse veriliyir
Hayir bu demek evet tikla hesabina yatiyor bende uygunsuz bi durum mümkün degil
Oluyor öyle zaten 90 bin tl krediniz hazir buraya tiklayin hesabiniza yatsin yaziyor orada
Vallah tiklaticaksin biraz daha üstüme gelirsen 🤣
İnsanları borç içine sokmayı severler. Kendilerini de zengin yapıyorlar böyle.
Almancı gösteriş meraklısı al şukunu git bakalım. Bu şekilde kızlar soruyordan belki kız düşürürsün
Bak sorunu silmiyorumnben zaten bi telefonla kiz ordusu yagdiririm sorun degil rahat ol
Milleti ayak üstü sey etmek için ne olacak
Hayir diyorsun halen ugradiyorlar garanti bankada mesela hep kredi kart limit yükselme falan arama yazilar gelir yaw diyorum sizden 4 tane kredi kartim var 5 ci karti nereme sokim halen susmuyorlar
Bide biliyon hepsinin limiti ortak fark eden bi durum da tok
Yapacak bir sey yok bir sey yok maalesef ben normal hesap kartlari kullaniyorum bana bile geliyor isim yok gucum yok maasim yok bunlar böyle işte zorla veriyorlar aliyorsun sonra ödeyemeyincede tepene biniyorlar sen uzak dursan da onlar durmuyor
Kan 🩸 emiciler çünkü
Nedeni belli
Ski cek adam ariyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?