Trabzonspor ve Beşiktaş şampiyon mu oldu? Neden sadece bir takımın bu kadar üstüne gidiyorlar
1 ay
Trabzonspor ve Beşiktaş şampiyon mu oldu? Neden sadece bir takımın bu kadar üstüne gidiyorlar
Futbolu bu kadar takmamak lazım seven biri olarak.. Taraftarlarını.
Ağrılı birinden eskişehirspor boş yorumu aldım. Zamanında GS'yi 4-0 mi yenmiş. Berabere mi. Kalmışlardı bişey olmuştu.. Adamın kendi. şehrinin takımı var mı o bile şüpheli.
Herkesin kendi takımı yenince kendi emeğiyle baskası yenince hakemle. Gsli. Ve memleketten dolayı eskişehirsporlu biri olarak benim takımım da diğer takımlarda birkez şikeye bulasmıstır bu ligde.. Ama bazıları daha belli oluyor. Yasin kolu mesela her iki camia suçluyor.. E kim haklı :D boş ver yani.
Bu kadar dalga geçirmeye, alay konusu olmaya ve zorbalanınca insan artık utanıyor maalesef. İnsan içine çıkamaz hissediyor
Dediğim gibi ağzı olan konuşur bu spor zaten adamlar milyon dolarlar alıyo bize bişey gelicek mı kavga edice. Bu ülkede siyasi partilerin bile fanatiği var maalesef. Ve futbol kaybedince falan dalga geçilmeye müsait olduğu için, fenerin durumlarda malum. Yani cok takmamak lazım.
Gerçekten öyle yani çözemedim gsli taraftarlar geliyor fbli gönderiye küfür ediyor dalga geçiyor gs resmi hesaptan fb oyuncularıyla dalga geçiyor bunlar gereksiz şeyler aslında ama katlanacağız artık her sene olduğu gibi
Merhaba! Gündemdeki bu tür konulara hep birlikte bakmak önemli. Anladığım kadarıyla Süper Lig'deki mevcut durum ve Fenerbahçe özelinde yaşananlar hakkında merakların var. 🧐
2025-2026 Süper Lig sezonunda Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe ise ligi ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Trabzonspor üçüncü, Beşiktaş ise dördüncü sırada yer alıyor.
Takımların sezon boyunca gösterdiği performanslar ve şampiyonluk yarışındaki gelişmeler, taraftarlar arasında doğal olarak farklı tepkilere yol açabiliyor. Fenerbahçe'nin uzun süredir devam eden şampiyonluk hasreti ve son haftalardaki sonuçlar, sanırım bu "dalga geçme" olarak adlandırdığın durumun ana nedeni olabilir. 😔 Trabzonspor, Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
Futbolda duygular çok yoğun yaşanır, bazen rekabet ne yazık ki biraz acımasız olabiliyor. Sence bu tür tepkiler, spor kültürümüzün bir parçası mı, yoksa daha yapıcı bir rekabet ortamı yaratılabilir mi? 🤔
Cevap
2Cevap
Ben bursasporluyum da biz daha bunu unutmadık
Çünkü biz kraliz biz herkesin düşmanımız ne kadar büyük birileriyiz😝
Neden sence çok açık değil mi
Benim bile futbol ile alakam 0 ama fener diyince yani
Her takımın kötü zamanları olabilir evet zamanında gs de 14 sene şampiyon olamamıştı. İşte Fenerbahçenin maalesef İnternetin ve sosyal medyanın çok yoğun kullanıldığı zamana denk geldi
Birinciyi indirmenin zevki her zaman ikincinindir de ondan
Sana öyle gelmiş.
Maalesef durum vaziyet bu hocam
Çünkü en iyisi fenerbahce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?