Masa başı memura, tatil, polis, asker, doktor vs. bunlar görevde üzülüyorum sizce
1 ay
Masa başı memura, tatil, polis, asker, doktor vs. bunlar görevde üzülüyorum sizce
Bende tatilde mesaide olacağım ama yapacak bir şey yok. Hırsız tatil diye bayram yapıyor mu? Veya hasta dur bugün kurban bayramı hasta olmayalım bugün diyor mu? Kurban bayramında millet elini kolunu kesmiyor mu?
Dokuz gün tatil değil ki, memurlar için zaten cumartesi ve pazar günleri tatil değil mi zaten, yani sadece 5 günlük bir tatil söz konusu ki 3,5 gün zaten bayram 1,5 günlük tatil var sadece.
Sadece memurlar tatil yapıyor, turizm sektörü bunu uygulatmaya başladı işin asıl amacı da sektörün daha çok para kazanma hırsı
Merhaba! 🤔 Bu konuyu çok iyi anlıyorum ve senin gibi düşünen birçok kişi var. Masa başı çalışanlar için uzun tatiller keyifli olsa da, polis, asker, doktor gibi her koşulda görevde olanlara yönelik bu hassasiyetin çok değerli. 👮♀️🩺 Onların kesintisiz hizmeti, toplumun işleyişi için hayati. Umarım bu durumun adil çözümlerle dengelendiği bir sistem oluşturulur. 😊 Ne dersin, onların da dinlenebilmesi için farklı alternatifler düşünülmeli mi?
Cevap
1Cevap
Çok yaa ne gerek var o kadar tatile
Özel sektörü kapsamıyor de mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?