Selam geçen sene 5 arkadaş antalyada bir tatil sitesinden 1 haftalık bi ev kiraladık. Araya tanıdık soktuk 1 hafta değilde 4 günlük ücret aldılar. 4 gün için 3000tl para ödedik 😊 yemek içme gezme dolaşma, eğlenme derken 5 kişi toplam 8000tlye 1 hafta rüya gibi tatil yaptık ☺☺ kişi başı 1600tl gibi bir rakama mâl oldu. Bu sene erken rezervasyon yapalım indirimli olsun derken aradık adamları günlük kirası 2000tl olmuş 😶 1 haftalık için 14000tl para istediler 😯 araya adam koyduk ama 1 kuruş indirim yapmadılar bu sene indirim Falan yok dediler! Ancak 1 aylık alırlarsa 20 günlük parasına veririm dedi 😑 şimdi bi fiyat araştırması yaptim. Eğer geçen seneki gibi eglensek yesek doysak, gezsek bu seneki tatil bize 26000tlye patlayacak! Kişi başı 5200tl!
Gecen seneki aynı etkinlikleri yapacağız ve 1600tllik tatil bize 5200tlye patlayacak!
Bu sene tatil sanırım bize haram!
Türk insanına yılda 1 hafta tatil yapmak haram mı?
Dolar uçmuş , vergiler uçmuş, her şeye zam geliyor. Elektrik, su, doğalgaz uçmuş. Eee bir de kira fiyatları artmış. Ee toplumuzun insanı zaten paraya çökme peşinde. Ee böyle olunca da bu fiyatlar normal oluyor haliyle.
Ben sana tatil yapamayacaksın demiyorum ki, yaparsın tabii. Ama yaz sezonuna bu fiyatlara bile bulamazsın orayı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
20 yıl ülkeyi yönetecekler, Merkel de o kadar süre yönetti; biri borca batağa saplanacak, diğeri cari fazla verecek.
Bu yaşadıklarımız siyasetten kaynaklanıyor.
Başımıza kim gelse kendi cebini düşünüyor, vatanı milleti düşünen yok.
Seçimlerinizi siz de düzgün yaparsanız bir gün Şirinleri görebilir... Pardon. Siz de Almanlar gibi tatili görebilirsiniz.
Buradaki halk bunu kendi istedi. Bu yolu kendi seçti.
Ben almanyada yasadigim halde türkiyede tatil yapinca aylarca ödeyemiyorum tatil fiyatini 😂
Ortalık alev almış yanıyor. Normal bu paralar
Kafan mı güzel? Bu fiyatlar nasıl normal? Ben 1 sene köpek gibi çalıştım 1 hafta bile tatil yapamayacak miyim? Bu ülke battı mi 1 senede?
Dolar uçmuş , vergiler uçmuş, her şeye zam geliyor. Elektrik, su, doğalgaz uçmuş. Eee bir de kira fiyatları artmış. Ee toplumuzun insanı zaten paraya çökme peşinde. Ee böyle olunca da bu fiyatlar normal oluyor haliyle.
Ben sana tatil yapamayacaksın demiyorum ki, yaparsın tabii. Ama yaz sezonuna bu fiyatlara bile bulamazsın orayı.
adı lanet olasıcaya bastıysan biz ne yapalım...
Haram gibi valla