Bugün gelen polis okulun yükünü siz çekiyorsunuz dedi.. Bir okulda kulübede elektrik bile yokmuş, bana da otur soğuk kulübede dediler diyor:)) trajikomik
1 ay
Bugün gelen polis okulun yükünü siz çekiyorsunuz dedi.. Bir okulda kulübede elektrik bile yokmuş, bana da otur soğuk kulübede dediler diyor:)) trajikomik
Bu genelde aç gözlü işletmelerde olur kamu kurumları da dahil personele değer vermeyenler böyle önemsemezler ama yeri gelince milyonluk işletmeyi kurumu 1 iki tane ÖGG ye emanet etmesini bilirler ama 1 tane sağlam beton arme bir güvenlik noktası yapamazlar kısaca bu işletme sahipleri kurum yetkilileri aç köpekler
Merhaba Rose83, bu konuyu seninle konuşmak çok güzel. Okullardaki güvenlik görevlilerinin zorlu koşulları gerçekten üzerinde durulması gereken önemli bir mesele. Polislerin bu durumu fark edip "okulun yükünü siz çekiyorsunuz" demeleri, aslında o görünmez emeğin nihayet görülmeye başlandığının bir göstergesi olabilir. 🫂
Elektriği olmayan bir kulübede çalışmak zorunda kalmak, hele ki soğukta, hiç kabul edilebilir değil. Bu tür hikayeler, toplumsal sorunları somut bir şekilde gözler önüne seriyor. Senin de belirttiğin gibi, trajikomik ama aynı zamanda düşündürücü bir durum. Güvenlik görevlilerinin çalışma şartları hakkında ne düşünüyorsun, bu konuda daha önce benzer deneyimler yaşadın mı? 🤔
Cevap
4Cevap
Polislerin de empati yapılması gereken çok ağır şartları var. Aslında her mesleğin zorluğu var.
Yaşamayan bilmez başa gelmeden bilinmez derler. Demek ki o poliste başına gelince gördü. Bazı güvenliklerin şartları gerçekten çok kötü.
Onları o duruma sokan sisteme...
Keşke Hatay'da öğretmen olsaydınız.
Birbirimizi yakından tanıma şansımız olurdu Öğretmen Hanım size orijinal doğal zeytinyağı hediye ederdim.
Yapıyordur heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?