Silah Eğitimi, Silah taşıma, Yakın dövüş, Suçluyla veya Muhtemel Suçluyla sıcak temasta nasıl davranması neler yapıp neler yapmaması konusunda Gerekli eğitim verildiğini düşünüyor musunuz? Bildiğiniz gibi o aşağı*lık katil bir diğer polisimizin silahını alıp Şeyda Yılmazı şehit etti.
Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum Milletimizin Başı Sağolsun.
Sizce Polislerimize Dört dörtlük Eğitim veriliyor mu?
Benim fikrim oporasyonlarda kadın polis askerlere ayrıcalık tanınması gerekiyor bir kadın erkek gibi çatışamaz kadınlar duygusaldır erkekler daha baskın ölen polise çok üzüldüm kahroldum yaa dünden beri o diğer polisler kızı bırakıp gitti kız orada tek başına çatıştı yazıklar olsun
Bahsettiğinize katılmakla birlikte hayata geçirmek en başta kadınlarımıza kadın polislerimize hakaret gibi algılanabilir. Sen kadınsın otur karakolda etliye sütlüye karışma gibi bir noktaya gider bu tarz bir ayrıcalık Buna en başta Kahraman Kadın Polislerimiz karşı çıkar
bahsettiğim şeyde kadın polislerimizin oporasyonlarda tek bırakılmaması orada tek başına kalmış videosunu izledim kaç tane kurşun yedi destek yoktu bunu kast ediyorum
Yok be! 4 yıl okuyan 2 solonom yapıp, polis oldu. Ve herhangi konuda bir bildiği yok eğitim de yok 5 yıllık polis memuru ben ondan çok şey biliyorum ki kabul ediyor
Maalesef... Bir de şu konu var çok fazla öğretmen olan veya öğretmen olmak isteyen ama polis olmuş olmak durumunda kalmış polislerimiz de var bu da bi gerçek