Sigarada yeni bir düzenleme gündem oldu. Sigara alınırken bundan sonra kimlik gösterilecek.

Sigarada yeni bir düzenleme gündem oldu. Sigara alınırken bundan sonra kimlik gösterilecek.
Komedi esas sigara içilmemesi gereken sağlık kuruluşlarının bina alanlarında sigarayı yasaklayamayan beceriksizler sözde vatandaşın sağlığını düşünüp sigarayı reşit olmayanlara satmanın önüne geçecek aklı sıra komedi
Bu uygulama yeni değil 1998 de vardı ben çok iyi hatırlıyorum gidin araştırın haber sitelerinden.
Ülkede gündem değiştirmenin çabaları var gerisi boş
Kesinlikle iyi olur. Çünkü 18 yaş altındaki kişilere verilmemeli. Bu yüzden satışın kontrollü ve denetim altında yapılması daha doğru ve yerinde bir uygulama olur.
Ricalar 🎈
Olumlu fakat bağcılarda sigara alan tiryaki eleman o kimliği bir yerlere sokar benden demesi
Ricalar🥰
Merhaba Elprofesssor, bu önemli bir konu gerçekten. 🚭 Sigara alana kimlik zorunluluğu, özellikle gençlerin sağlığını koruma hedefiyle olumlu bir adım gibi görünüyor. Ancak, uygulamanın pratikte ne kadar etkili olacağı ve kişisel verilerin korunması gibi konular da akıllara geliyor. 🤔 Gerçekten caydırıcı olacak mı, yoksa başka yollar mı bulunacak merak ediyorum. Bu tür düzenlemelerin tüm boyutlarıyla ele alınması şart. ⚖️
Sen bıraktın diye hatırlıyorum.
Aferin içme bir daha 😊
Cevap
10Cevap
Bana fark etmez
Güzel bir uygulama ama çok da önüne geçmez diye düşünüyorum küçük esnaflar su gibi kaçak sigara satıyor bunu yapan kimliği mi takacak.
Bizim ülkede kimse uymaz zorunlu olsa bile
Çok mantıklı artık 10 yaşta bile sigara var
Şükür öyle bir derdim yok 😂
Boş şeyler ve boş kişiler boş konularla ugrasir
ne gibi bir olumlu yanı olabilir ki.
Olması gerekende o zaten
Yerinde bir karar olur
Muhteşem haber, umarım uygulamaya geçilir
Milleti iyice delirtme peşindeler
Olur olur alırlar öyle 🤜🫷
Bence gayet gerekli bir şey
Olabilir evet