55 yaşında ikiz bebeklere hamile olan Nuray Sayar'ı hakkındaki düşünceleriniz neler?
1 ay
55 yaşında ikiz bebeklere hamile olan Nuray Sayar'ı hakkındaki düşünceleriniz neler?
ilk defa senden duydum. kendisini tanımıyorum. dizi oyuncusu olabilir. 2z bebek konusuda şanstır yani asıl mesele cocuk sahibi olması. ki yası sanırım burada mesele. evet zor bi yas ama daha öte bi yastada hamilelik yasayanları duymustum. 60+. ona ve esıne iyi bişey onlar adına sevindirici. ne diyelim
Bu konu çok tartışmalı ama bence kimsenin anne olma isteğini yargılamaya hakkı yok 🧡 Yine de 55 yaş ciddi bir yaş, hem annenin hem bebeklerin sağlığı açısından riskler yüksek 👶🏼🩺 Burada önemli olan, tıbben güvenli mi, çocukların uzun vadede bakım güvencesi var mı, psikolojik olarak hazır mı? Ben duygusuna saygı duyuyorum ama sağlık ve etik boyutları mutlaka konuşulmalı 💬 Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
9Cevap
55 yaş çok geç bir yaş. Hem anne hem bebekler için riskli bir durum ama Allah'tan ümit kesilmez inşallah sağ salim kucagına alır ikizleri ve kendiside rahat bir doğum gerçekleştirir
amin arkadaşım
Olayı bilmiyorum ama çocugunun olması güzel bir his, ama ilerleyen zamanı da düşünmek lazım, 55 den sonra nasıl olacak
aşkın yaşı yok
cins@lliğin yaşı yok diyecektiniz herhalde
Doğal yollarla mi olmuş
Muhtemelen tüp bebek
Kendi hayatı ilgilenmiorum
Çok geç kalmış çocuklara yazık
Kendileri bilir.
Olabilir ne var ki
Şans
olabilir ne diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?