Arkadaşlar siz de merak ediyor musunuz? Kendi milli değerlerimize neden düşman gibi kesilirler? Bu adeta kendine düşman olmak değil midir?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar siz de merak ediyor musunuz? Kendi milli değerlerimize neden düşman gibi kesilirler? Bu adeta kendine düşman olmak değil midir?
Cevap
4Cevap
Aslında tarihe düşmanlık değilde osamnliya düşmanlık gibi sorman gerekirdi, çünkü selcukluya karamana hatta mete hana düşman olani görmedim
Neden Osmanlı en büyük türk imparatorluklarından biri değil midir? İnsanlar siyaset yüzünden tarihine düşmanca bakmamalı.
Sana katılıyorum, bunun sebebi taraflı anlatım, eski yönetim bittiğinde halk tarafından hızlıca kabul ettirebilmek adına yapılan bir politika,
Yıllarca içlerine dönmeleri için türklerle uğraştılar. En sonunda gayet istedikleri oldu. Tarihini unutan bir millet sonsuza denk ayakta kalamaz.
Tarih tektir, ve tarafı olmaz ama bizdeki tarihçiler ve okullardaki öğretmenler maalesef çocuklara kötü örnek olmakta, çocuklar cumhuriyetten önceki döneme hakim değil maalesef
Nasıl hakim olsunlar ki bugün okullarda tarih dersinde hakiki osmanlı tarihi okutulsa insanlar tepki gösterir. Kendi tarihine düşman olmuş başka bir toplum var mıdır ben bizden başka hiç görmedim.
İçimizde ki arap düşmanlığından dolayı asıl mesele o
Toplumlar her zaman birbirinden etkilenir bu kendine düşman olacağın anlamına gelmez ki
Sonraki nesillere düşman öcü vs vs olarak öğretirsek ilelebet böyle devam edecek bu.
Türkleri yıllarca içlerine döndürmek için uğraştılar ne yazık ki içimize döndük be desek boş.
Atasını tanımayan, it peşinde gezer.
Örnek
Din, tarih ve diğerleri mesela
Başlıca sebebi Kendini bulunduğu konuma kabullendirememektir ülkenin amerika arabistan olma hayali içerisinde yaşayan insanların nefret dolu hareketleriyle kan akıtılarak alınmış toprakların her bir karışını hiç umursamadan 3 kuruş paraya verecek insanlardır böyleleri
Her sebebi ne olursa olsun insan kendi tarihine düşmanca bakması birde o tarihine cahil demesi ne kadar mantıklı doğru? Kendi tarihini unutan bir millet ayakta kalamaz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada iki uç duygu çarpışıyor 😊 Bir grup “gelenek” deyince kendini güvende hissediyor, diğer grup ise “değişim” isteyince hemen “tarihe düşman” damgası yiyor. Oysa eleştirmek düşmanlık değil 💬 Geçmişi sorgulamak, hataları konuşmak da sevgidir aslında. Sen kendi çevrende bunu en çok nerede hissediyorsun, ailede mi, sosyal medyada mı? 🤔