Güncellemeler
+1 yıl
Cicegin. Ortanca. o iyi kalplidir comerttir bazen fazla iyi davranir elinde ne varsa cevresindekilere vermeye calisir. o nekadar iyi olsada insanlar onu cok uzer. cok kotu seyler gelsede yaptigi hayirlar onu korur. direncli ve calismaktan yilmayan biridir..😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Söyleyebilirsin 2000 3 Nisan
Cicegin. Manolya. durustur herzaman birinci olma istegi en belirgin ozelligidir. sosyal iliskilerinde pek basarili sayilmaz yanlizlik daha agizr basar cunku insanlarim samimiyetsizligine katlanamaz ve bunlarin ogudune ya da soyledigi seyleride pek takmaz kendi dogrusuna gider😎
Teşekkürler beni anlatmışsınız :)
Ciceginiz anlatmis ben diil genede rica ederimm
O zaman çiçeğe teşekkürler
Evett 😁
Hadi bak bakalım
04.11.1992
Cicegin.. lotus Temizlik senboludur asya insanlari icin cok sey ifade eder lotus insani zevklidir amaclarina kolay ulasir. insanlarla iliskilerinde daha esnek davranmalari gerek
Teşekkür ederim 😊
Rica ederimmm
😊😊😊
29.09.2000
Čicegin Funda. bu insanlar zarafetleriyle dikkat cekerler onlar islerinde uzmandirlar. kendi altin ellerinin degerini bilirler Funda iyi bir dosttur. arkadaslarini kotu gununde asla burakmazz💞
Tuttu gibi
Benimkine bakar mısınız
Dogum ayini gununu soyle bakiim
11.03.1998
Cicegin Zanbak. zarif bir insansin. Zambak bir ay cicegi oldugu icin. sirlarini vermez ketumdurlar her ne gelirse gelsin basina mutlu olmanin bir yolunu bulurlar🤗
Tesekkür ederim 🙂
Rica ederimmm
12.12 1993 olur bak 😄
Cicegin keklik otu. sicak kanliligin senbolusun dikkat merkezinde olmayi seversin maymun istahlidir ama isteeiginide elde eder. elestiride bulunanin vay haline elestirir ama elestirmeyi sevmessin😁😁
Bana dokunmayan yilan misali ayna tutarim direk 😂😂
Oyle galiba vallahh ben demiyorum dogdun ayda dogdugun gunde acan cicegin diyor
Cicek acsa gam yemem keklik otu keklik 😂😂 saat farkı varmidir acaba
Bilemiycemm artik..
Teşekkür ederim 🤗
Yaşınız doğru mu sinem
Evet ben bir anneanneyim 7. ve 2 yasinda torunumda ismim tek kabulnetmedigi icin onune sah koydum
Ne güzel düşünmüşsün ismi o halde 😎👍
Sinem bir şey sorabilir miyim
Evet
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen
Ulaşır misin bana
Hayir
25 Ağustos 1997. Ne görüyorsun abla 🙃😃
Cicegin Hezaren. Kendine sen cok sert davraniyorsun. kendini cok elestiriyosun. cok zekisin ama herseyden cabuk bikiyorsun bu yuzden herseyden vazgecip uzaklara kacmak istiyosun eger kendinle barissan hersey duzelecek
Evet ve takıntılıyım. Ölsem düzelir mi acaba her şey?
Ölmeyi deilde bu zekayla ne yapmam gerek diye dusun belkide sanatla gezmekle ilgili bisiler yap.
Dediğiniz gibi zekiyim herhalde. Hiçbir şeyi unutamıyorum. Diğer insanlardan farklı olduğumu hep hissediyorum.
Ama takıntılı bir beyinle de iyi işler yapabilir miyim?
Emin ol takinti her insanda var. eminim vardir sende bir sayfa acip en buyuk takintilari paylas.
Ama aklımda hep bir düşünce oluyor. Bu her insanda yoktur. Belkide vardır ya dediğin gibi. Zihin bu yani düşünür hep.
03.11 2003
Cicegin orkide. orkide insani gizemli dir herkes pek anlayamaz seni. vede cok suphe edersin insanlardan. etrafindakilere cok dikkat edersin cok sabirlisin calisarak elde edemeyecegin yok yapacagin seyleri adim adim hesap edip ulasirsin😎
Nasıl bildin? %100 tuttu 😎
Cicekte var keramet yoksa nasil bilirdimm 😁
Tebrikler süpersin 🌸🌸
Fal haramdır
Ben fala bakmiyorum dogduyu aya gore insan karakteri yapiyorum sadece ciceklerle anlatiyorum herkesin dogdugu ayda acan bir cicegi vardir
hadi anlat :)
Dogum ayini gununu yaz solliim
26.10
Cicegin. Leylak. leylak insani caliskandir baskalarina yardimi sever. hayvanlari sever cokta duygusallardir son lokmasini olmayanla yer ama cok darbe yemistir guvendigi kisilerden o yuzden biraz uzaklasmis insanlardan
04.10.1995 bak
Cicegin. Kamelya. hos bir dis gorunuse sahiptirler. kotu olaylar karsisinda sakindirler. cok dusunmeden sevdikleri icin olume giderler. bir yani hep cocuktur. siir resim kitap sanatin her dalinada duskundurler😊
Bak bakalım
Ay ve gun yazin bakiim
09.06.96
Cicegin. Çančicegi. sabit karakterlisin egrin olmaz. iyi bir evlat iyi bir es iyi bir ortak patron olursun. gezmeyi seversin maceraya atikmaktir hayalin en cokta tren yolculugu. yapmak vede sevdinmi dibine kadar severein
Teşekkür ederim 😘
Rica ederimm😘
24 Eylül 93
4-5-93
Cicegin. Papatya. insanlar tarafindan zor anlasilirsiniz gizemli oldugunuz icinde cok kisiyi kendinize cekersiniz cokta rekabetcisiniz papatyanin seviyor sevmiyor uslubuna uymassiniz severseniz seversiniz sevmiyorsanizda yuzune dersiniz aciksozlu ve acikgozlusunuz. is kismetiniz pek yaver gitmez. herseyi 2 defalarsiniz. spor yapmak yurumek. sevdiginiz seyler arasinda
4 Mart 99