1 ay

Boşanma sürecinde eşimin bu çelişkili davranışları ağır manipülasyon mu, psikolojik şiddet mi?

Eşimle boşanma davamız sürüyor. Mahkeme açıldıktan sonra can güvenliği tehlikem var diye tayin alıp gitti. Sonra geceleri herkesten gizli yanıma gelmeye başladı. Mahkemede eşim beni fake hesaptan takip ediyor diyor, ertesi gün Instagram hesabını herkese açık yapıp kapatıyor, balayına gittiğimiz yere gidip fotoğraf paylaşıyor. Onu hiç aramadığım halde söyleyin ona, beni aramasın diyor, hâlbuki numarasını da değiştirmiyor. En son mahkemede tedirginim, eşimden korkuyorum diyor. Hadi boşanalım diye avukatına mesaj atıyorum, boşanmıyor. Teklifimi geri çektim, artık mahkeme ne karar verirse versin deyip süreci uzatıyor. Siz tedirgin değil misiniz, niye süreci uzatıyorsunuz deyince de cevap vermiyor. Kafayı yiyeceğim. Boşanmak isteyen insan, şartlar ne olursa olsun boşanmaz mı? Tüm bunlar ne anlama geliyor? Şimdi de onun yaşadığı şehirde bir kadın beni sosyal medyada takip etmeye başladı, kimsiniz dedim cevap vermedi, GT yaptım, kabul etmedi ama takip etmeye devam ediyor? Onunla alakası var diye düşünüyorum. Şimdi yine Instagram hesabını herkese açık yaptı? Kafayı yiyeceğim
Boşanma sürecinde eşimin bu çelişkili davranışları ağır manipülasyon mu, psikolojik şiddet mi?