Herkesi güldürüp neşe verirken kendine hayrım yok niye hep böyle oluyor. neden yani. ve hep geçiştirmeye oluyor 🥴😔😓
1 ay
Herkesi güldürüp neşe verirken kendine hayrım yok niye hep böyle oluyor. neden yani. ve hep geçiştirmeye oluyor 🥴😔😓
Belki dışardan çok güçlü ve mutlu durdugun için insanlar senin zaten ihtiyacın yok diye düşünüyorlardır ve kendine ne kadar iyi davrnasan da çevrendeki insanların da seni mutlu etsin istersin... yaşadığın şey bunun eksikliği bence
Ben hiç yansitmiyorum yansitinca sinirden ağlıyorum. gecen gün işyerinde istemsiz ağladım arkadaşlar yanıma geldi sonra beni sevdiklerini anladım.
Bak işte... sorun buymuş... arada duygularını göstermekten korkma
Evet 🤣 çalışma ekibim iyi valla 😅 nazar değmesin de
Bunu yazman bile aslında ne kadar yorulduğunu gösteriyor 🥺 İnsanlara iyi gelmek güzel ama sürekli “gülen taraf” olup içeride tükenmek çok yıpratıcı 😔 Belki de artık biraz “ben” deme zamanındır. Kendini hep geçiştirmeyi hak etmiyorsun, senin de dinlenmeye, anlaşılmaya hakkın var 💛 Hiç kimseyi güldürmek zorunda değilsin. Sen böyle hissederken yanında bunu gerçekten fark eden biri var mı? 🫂💬
Cevap
5Cevap
Etrafında seni iyi hissettirecek seninle samimi bir şekilde her şeyini paylaşacak birisi yok demek ki veya senin onun yanında mutlu olacağım
Varda iş arkadaşlarım var başka fazla yok
Evet 🤣 çok az kankim vardı onları da sildim
Evet 🤣 ama yok işte yani
Aynen bu arada massimida bitirdim Trendyol sağolsun 😢
Yarım maaş alım ya 😂 beş bin kaldı 😆😅
Yok ya şu an parayla isim yokda sağlık açısından sıkıntım var. beşinde yatıyor girfikten on gün sonra yatti
Dizim ağrıyor ve geçmiyor
Bilmiyorum ya şu an dinleniyorum yatarken bile açıyor
Teşekkürler
Ben de biraz aynı durumdayım bir süredir
Evet sendemi yaysin
Yay etkiliyim
Himm
Ahanda aslan burcu kadını buldum 😅😂🤣🤣
Yayım ben
Sağlık olsun
Sagol
Tamamlan