Bence mantıklı değil çünkü ülke seni önemsemiyorsa sağlığını, hayatını, yaşam kaliteni sen neden onu, onun seni düşündüğünden fazla düşünesin.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
kendi kararın
Milliyetçilikten kasıt ne ama, herkesin anladığı ve uyguladığı farklı çünkü
Türkiyede milliyetçilik özel günlerde Türk bayrağını asmak, sonra yolsuzluk, rüşvete devam etmek. Milliyetçilik Türkiyede sembolik bir şey.
İnsanı güzel insan ve faydalı bir birey olmaya itecek başka motivasyonlar olmalı diye düşünüyorum.
Milliyetcilik devlet taparlik degildir, devleti degil halki düsünmektir.
Atatürk'te bu mantıkla hareket etmiş olsa Padişah'a boyun eğerdi değil mi? Ama eğmedi.
Devlet zaten halktır halk eğer halkın ne olduğunu unutursa bu muameleyi hak eder.
Bahsettiğim şeyi de geçtim zaten neden doğarken insanın sevemediğim birşeyden dolayı diğerinden üstün oluyorsun ki zaten.
Türk ırkı her şeyden üstündür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Milliyetçilik bence duygusal bir ihtiyaçla politik çıkarların karıştığı bir alan 😊 Bir yandan aidiyet hissi veriyor, “bir yere aitim” duygusu güzel. Ama dediğin nokta çok önemli: Eğer devlet vatandaşının hakkını, sağlığını, yaşam kalitesini gözetmiyorsa, körü körüne milliyetçilik bana da mantıklı gelmiyor 🤔
Ben “insan odaklı” bir bakışı daha sağlıklı buluyorum; yani önce insan hakları, adalet, özgürlük. Ülke sevgisi de bunların üzerine inşa edilirse anlamlı oluyor bence ❤️ Peki seni bu kadar sert düşündüren somut ne yaşattı sana, paylaşmak ister misin? 🕊️