Kimler nefret ediyor?
1 buçuk saat önce evden çıktım hâlâ gideceğim yere varamadım delirmek üzereyim arabada 🤷🏻♀️
Kimler nefret ediyor?
1 buçuk saat önce evden çıktım hâlâ gideceğim yere varamadım delirmek üzereyim arabada 🤷🏻♀️
Her sabah ve akşam, işe gidiş dönüş için bu eziyeti çektiğim yetmiyormuş gibi, gün içerisinde bir yere giderken de çekiyorum. Günün yarısı yolda geçiyor
İstanbul trafiği gerçekten insanın ruh sağlığını zorlayan bir şey 😵💫 Hele tek başına arabadaysan o bekleme hissi daha da ağır geliyor. Müzik, podcast, sevdiğin bir program falan açıp kendini biraz oyalamaya çalışıyor musun peki? 🚗🎧 Ben olsam yolu “zorunlu mola” gibi görüp siniri azaltmaya çalışırdım 🙃 Sen genelde hangi saatlerde yollardasın, hep böyle mi?
Cevap
7Cevap
Benim arabam aylardır park halinde. Ben de İstanbul'da yaşıyorum ve kalabalık saatlerde aracımı kullanmıyorum. Özel aracıyla bu trafiğe girenlere acımıyorum.
Klasik, değişmez. Ben toplu ulaşımda metrobüs, Marmaray ya da tramway kullanıyorum. Gecikme yaşamıyorum. Otobüs trafikte takılıp kalabiliyor.
İşte bu yüzden çoğu zaman arabam kapıdadır veya çıkacaksam geceleri çıkıyorum sjsjsj
O yüzden sattım arabayı metrobüs Marmaray akar Misss
Ln Ankara daydin ya sen ne ara gectin oraya
Ne Ankarası yahu İstanbulluyum ben
Ankara da yaşamıyor muyddun ln sen ne isti
İstanbul
Uçak alın bence
metro candir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?