İstanbul taksicilerinden nefret ediyor musunuz?

Az önce birini boğacaktım aw eve gidiyordum bizim sokakta dar ve tersli düzlü bir sürü yol var normal giderken 4lü sokak girişi tıkandı 4 araba kaldık ben yol açılsın diye mecbur kısa ters bir yola girdim ya bir taksici ben yolun sonuna gelmişim yola girdi önümü kapadı ya ib ne siii ben yol vermesen yukarda bir saat beklerdi keşke öyle yapsaydım da görseydi. İnmiş bana çemkiriyor sellektör yaptığımı bile bile geliyor i**bne bende bağırdım adama yoldan geçen biri de abi yol versen ölür müsün dedi bana hak verdi çünkü gördü yolun sıkıştığını mecbur girdiğimi o yola girdiğim için evimin yolu bile uzadı ya arkasından araç gelmese bekleyecektim sabaha kadar baya beddua ettim trafikte bana arkadan çarptılar bu kadar gerilmedim bıktım bu arap sevici kardeşim taksilerden sırf bunlara inat martı tag filan yapıcam yakında. Tam bir trafik teröristi hepsi

Güncellemeler
+1 yıl
Bir tane aww taksici de ana yola girerken arkasına bakark giriyordu bana çarpacaktı kornaya bastım diye kızıyor aw arkaya bakarak ana yola mı girilir aww m aaal maaaal hepsi
İstanbul taksicilerinden nefret ediyor musunuz?