Oxford Üniversitesi'nin mutluluk sıralamasında Türkiye, genelde 98. sırada yer alırken, Ukrayna ve Arjantin'den daha mutsuz çıktı.

Oxford Üniversitesi'nin mutluluk sıralamasında Türkiye, genelde 98. sırada yer alırken, Ukrayna ve Arjantin'den daha mutsuz çıktı.
Dürüst, liyakatli, vatansever ve Türk yöneticiler, sağlam bir aile yapısı, kaliteli bir eğitimle yetişmiş sorgulamasını bilen bireyler ve ekonomik kalkınma
ben bu sonuca çok da şaşırmadım aslında. genel olarak, ülkenin gençlerine ya da en basitinden şu siteye bile az buçuk baktığımızda herkesin mutsuzluğu yazdiklarindan okunuyor...
insanlar mutsuzlar bu ülkede, çünkü umutsuzlar, gelecek namina bir ışık göremiyorlar önlerinde ve dahasi ülke olarak ya da yönetilenler olarak onlara sağlanan imkanlar, vaadedilip tutulmayan sözler ve her gecen gun buyuyen kaos belli iken mutlu olmak gercekten zor bu ülkede 😔😪
Evet her satırına imzamı atarım ve bu arada sitedeki herkesin de ortak özelliğini yazmışsın 🥰👍
Gercekler bunlar maalesef 😔
Bence de😌👍
Eic icin Tesekkurler 👍🏻😊🥰
Ricalar🥰🥰
Money tabiki lazım anlayış, iyi ebeveynler, güzel yetiştirilmiş gençler. Şiddetin önünü böyle kesebiliriz. 💁
Öyle valla 🤷
Evet be 🥳
Öyle 😃
Eic için teşekkürler 😀
Ricalar 😃😃
Bu tip sıralamalar biraz tartışmalı olsa da, hissettiğimiz mutsuzluk gerçek 😔 Bence bize en çok gereken şey güven duygusu: yarına dair, işe, hukuka, adalete, birbirimize… 🧩
Geçim derdi azalınca, torpil değil emek değer görünce, sokakta kendini güvende hissedince mutluluk kendiliğinden artar 😊 Sen kendi hayatında seni en çok ne mutsuz ediyor?
Mutlu musun?
Cevap
7Cevap
Yönetim yasalar , cezalar adalet değişirse toplum da değişir
Aynen 🥰
👍🥰😊
Evet
Daha güçlü sosyal bağlar ve yaşam kalitesine yatırım, stres yönetimi ve pozitif alışkanlıklar mutluluğu artırır.
98. sırada cok bize... bugun metroya bındım mutlu olan bir Allahın kulunu gormedım. Mıllet7n yuzu sırke satıyor
İmkansız, mutlu olmayı bilmiyoruz, mutlu olursak digerimizin mutluluğunu çekemeyiz yine mutsuz oluruz
Toplumların mutluluğu daha liyakatli ve adil yöneticilerle sağlanır.
Benim başıma çok kötü şeyler geldi gerçek tende ve mutlu olamaiyorum neden cunku başıma gelen kotu seyelr hala devam ediyor artık gelmesydi yine mutlu olmayı deniyicektim off yaa🥺şu emoji gibi hissediyorum hadi bye
En üzgünş en korkuncuda sondayız o zaman ne gülecek bu yüzümüz 😒
ilkteyiz dicektim
Kısmet 🤷
Coğrafya kaderdir o zaman 😅
Maalesef öyle, İbni Haldun doğru demiş😃
O mu demiş kesinlikle doğru 😂
Ahahaha bence de 😃
1. olan yere gitmeliyiz.
98 değil 198 . olsa zerre şaşırmam.
Hep değilum ula mutlu olmayı beceremiyruk diye
98 bile çok, ülkede mutlu insan neredeyse yok.
Ekonomi düzelsin Adalet gelsin mutlu oluruz
Şükür lazım ve pozitif bakmayı bilmek lazım.
Aşk eksik ve imkansiz olan yok çünkü
Huzur ve rahat kafa
İnsanlarımızın değişmesi gerek
Para, aşk
İman
Şükretmek.
Hükümet insanları önemsemiyordur belki de?
Ekonomi
Hırtları ayıklasınlar en mutlu ülke biz oluruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?