Bunun cevabini insanlardan duyup kendinemi uygulamak icin soruosn yoksa meraktanmi ben mesela en ufak en sacma seyden bile mutlu olurum ama nedeni i bilmiorm bir corap bile alsam asiri mutlu olurum :))
Kendi durumundan daha düşükleri hastaları açları susuzları evi olmayanları kıyafetleri yırtık olanları görmeye ihtiyacımız var. Gördügümüzde ay çok sükür halımıze deyip mutlu oluyoruz.
Tesekkur ederim. Bizim biz bu sevda için neler vermedik. Yeri geldi sinirden evi yiktik. Yeri geldi mutluluktan duvarlara tirmadik :D. Kisacasi Alayına isyan inadına TRABZON diyoruz :D bir de şampiyon olsak tam olur :D
Eski fanetiklersen diyorsunuz yani. Bizdede vardı bir tane öyle başkan gitti sonunda şimdikinden memnunuz adam uyuma bile uyuşmuyor belkide :D ama gönülden. Fanatiksen Başkana falan bakmaz bu is her zaman takiminin arkasında olursun.
O başka bir durum, ben çok sinirli bir insanım aslında o yüzden artık takip etmeyi bıraktım baya baya sağlığımda etkilenmişti yani öyle bir sinirlendim bıraktım işte :D Sevgi, bağlılık o ayrı bir şey zaten :)
Bende çok cabuk parlayan bir insanımdir. AC izlerken kimse yanıma yaklaşmaz malum gol sıkıntısi var takımda :D annem der bu kadar fanatik olacağını bilsem bu kadar ilgilenmezdim senle der. Amcamın bir lafı vardır ben ölürsem ya veremden ya kanserden olurum nedeni bu takımdır der :D ama genede formamizi kombinemizi alır maçlara gideriz. Bence bir başkan yüzünden takımdan VAC gecek olsaydık. Biz bu isleri çok önceden birakirdik:D
mutlu olmak için önce mutluluğun ne demek olduğunu bilmek lazım gelir ama her şeyden önce paranın mutluluğun bile kapısını açtığını kabul etmek lazım gelir.
En İyi Cevaplar