Okuldaki cinayetler, kız için cinayetler, tecavüzler, mafyaya özendirme vb. Atatürk'ün kurduğu ülke ne hale gelmiş
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okuldaki cinayetler, kız için cinayetler, tecavüzler, mafyaya özendirme vb. Atatürk'ün kurduğu ülke ne hale gelmiş
Bu düzenin sorumlusu akpliler. O çocuğun babadının mevkisini gördük kim hesap sorabilir o adama sorsa işinden olur niye bizim ülkede itlerin arkadını kollayanlarla dolu. Akpnin atadığı hakim savcılar zaten bir işe yaramıyor. Arkası sağlam olan akp mhp chp hdp hizbullahçılar tatikatçılar ışıdliler bile hepsi suç işliyor nufusna güvenip kollanıyorlar. Bu düzeni akp yarattı.
Gülistan doku olayınca valisinden polisine doktoruna kadar suç işlemişler yargılanmayıp halkı yanılttılar resmen.. narin olayında ne tamam üstü kapatıldı rixos otelde çocuk öldü hesabı bile sorulmadı şaibeli ucu siyasileri çıkan hiçbir olay aydınlatılmıyor.
Bunun cevabı yıllar önce verilmiş ⬇️

Alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın...
Dincilerin iktidarının en beklenen sonucu adaletsizliktir.
İçinden geçtiğimiz dönemi görmek gerçekten ağır hissettiriyor 😔 Özellikle şiddet haberlerini peş peşe görünce “nereye gidiyoruz?” diye sormamak zor.
Bence Türkiye’ye “bir şey oluyor”dan çok, var olan sorunlar artık daha görünür hale geliyor. Medya, sosyal medya, diziler, mafya özentisi içerikler bu duyguyu büyütüyor 🚨
Yine de tamamen umutsuz değiliz. Hukukun gerçekten işletilmesi, cezasızlığın azalması, eğitimin güçlenmesi, medyanın dili… Bunlar değiştikçe tablo da değişebilir 🌱
Sen bu haberleri gördüğünde ne yapıyorsun, kendini nasıl koruyup dengelemeye çalışıyorsun? 🕊️
Cevap
5Cevap
Kısaca ATATÜRKÜN kurduğu bu Ülke ölmeden ahirete intikal etmiş dinci gerici çakma müslümanlar yüzünden
Yeni mi geldi? Yıllardır eşek gibi anırıyoruz gençlik elden gidiyor diye. Aileler sorumluluğu ele almalı diye. Millet anca eli çkünde geziyor
Açtığı yolda gosterdigi hedefe hic durmadan yituyor millet.
valla bir şey diyemiyorum ben
TV deki filmler hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?