Mobbing olmayan bir yer yok mu? Özel sektör mobbing yuvası, KPSS çalışıp atanmaya çalışalım diyoruz orada da mobbing var diyorlar. Anlamadım ne yapmalıyız o zaman?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mobbing olmayan bir yer yok mu? Özel sektör mobbing yuvası, KPSS çalışıp atanmaya çalışalım diyoruz orada da mobbing var diyorlar. Anlamadım ne yapmalıyız o zaman?
Yıllarını özele vermiş biri olarak KPSS çalışmaya bu gece karar verdim KPSS arkadaşı olalım mı bir birimize moral oluruz soruna gelecek olursak her yerde var ama memurluk tek seçenek gibi
Ben önlisans kpss hazırlanıyorum sen?
Benim durum birazcık karışık :)) ben sağlık sorunları ile boğuşan biriyim lise mezunuyum e kpss deneyeceğim bu gece karar verdim ciddi bir sağlık sorunum yok ama e KPSS gibi bir şansım var deneyeceğim
Dene kesinlikle şansını
Deneyeceğim ya asgari ücret yetmiyor ben yıllarca insanlık önemli dedim ama insanlar statüye takılıyor şartlar bunu gerektiriyorsa uyum sağlamak lazım umarım sende bende istediğimize ulaşırız
Açıkçası insanlar kafayı yemiş durumda ne düşündüklerini hiç umursama kendin için çalış gir kamuya umarım ulaşırız güvenlik belgesi de aldım atanamazsam onu da değerlendiririm artık mecburen
Zaten şu dakikadan sonra herşeyi kendim için yapmaya gayret ediyorum erkekler için biraz daha zor sadece bunu söyleyim boşvemek ben sana dua ederim mübarek adan sayılırım 😂
Yok ya bence her iki taraf içinde zor namuslu düzgün olunca her taraf için de herkes için de şartlar aynı ağırlıkta keşke bir tanıdık olsaydı da yanında çalışsaydık diyor insan maalesef sürüneceğiz
Yok demek istediğim şu mesela yaşım 33 hayat herkese eşit davranmıyor millet okulda okurken ben hastanede iyileşmeye çalışıyordum yoksa bende okumak daha iyi yerlere gelmek isterdim he şükür ki çok çok iyiyim sağlık olarak bu çözüm değil ama kız okumaza evlenir diyorlar erkek iş sahibi olmazsa evlenemiyor bile bunu söylemek istedim neyse çenem düştü 😂
Evlenmekte hünerdi kimi görsem pişman sakın evlenme diyip duruyorlar bi gidiyorum beti benzi atmış kızın çocuğuyla ilgilenmekten kocası kumarda yiyor parayı falan fistan neler neler gördüm de bir mutlu olan göremedim daha
Aslında iyi adamım ama kesin bana da kötü biri denk gelir 😂😂
Genelde hep öyle olur abim de iyi biri ancak eşi o kadar değil ne yazık ki iyi erkeklere kötü kadınlar, iyi kadınlara da kötü karakterli erkekler düşüyor
Niye hep böyle oluyor yaaa hiç mi mutlu olmuyor kimse
Zengin ve başarılı olanlar bile bir yerde mutsuz ama bana kalırsa şu an bizim gibiler daha mutsuz gerçek mutsuzluk bizim ki onların mutsuzluğu ise tatmin olamamak çabuk sıkılmak
Kpss arkadaşı oluyor muyuz şimdi baya modumu yükseltti beni anlayan biri ile sohbet 😂 söylediklerinin altına imza atıyorum
iyi olalım jncjkn
Soruyu beğeniyorum o zaman 😂
Çok haklısın, çalışma hayatı bazen tam bir psikolojik savaş alanı gibi hissettiriyor 😔 İşin kötüsü, mobbing tamamen “yok” diyebileceğimiz bir yer gerçekten zor. Ama her yerde aynı şiddette değil 😊
Bence birincisi, haklarını çok iyi öğrenmek; ikincisi, toksik kurumları mümkün olduğunca araştırarak seçmek; üçüncüsü de yalnız olmadığını bilmek önemli 💚 Sen şu an çalışıyor musun, yoksa KPSS sürecinde misin?
KPSS ama 2 aya bende özel sektörde çalışıp aynı zamanda KPSS'ye hazırlanmaya devam edeceğim
Cevap
8Cevap
Memurluktada var.. abim anlatmıstı ilk senelerinde üstleri cok psıkolojık mobbıng yapmıslar
1 ev alsam yeter bana sonra olmadı bırakırım bir daha da çalışmam
Tek maas zor akıllım.. evlenırsın esınle birseyler planlarsın. O da cocuk bırsure ertelemenkz lazım.
2 maaş ile birseyler yapabılırsınız.
Evlenmem bende düzgün biri yok zaten ne gerek var çile çekmeye evi kiraya verir ailemle yaşarız gül gibi
Olmayan yer yok gibi. Ancak kurumsal firmalar da fazla olmaz.
Bazı insanlara diş geçiremiyorlar gibi onlardan olmak isterim kesinlikle
Fazla tepki gösterirsen de işsiz kalma tehliken yüksek
Nereye kadar bu böyle gidecek peki :( ya cazgır tepki gösteren bir insan değilim o an tepki veremem ama gelir ağlarım falan baya sıkıntılı hasta olurum o şekilde ne yapacağım bilemedim
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin. Ben bile öyle yapıyorum. Maalesef durum bu
Bulursan bana da haber ver bende iraya basvuru yapayim.
Mobbing yoksa da silahlı öğrenciler var
Evet hangi birinden korunacağız belli değil kendimizi korusak sevdiklerimiz kalıyor bence insanlar ne hayatla ne zamanla ne de dünyayla savaşıyor insanlar insanlarla savaşıyor iyiler ve kötüler olarak görünen o ki iyiler çook uzun süredir kaybediyor
Devlet iyidir bakma sen uzun konu bu ama
Mobbing olmasın da gerisi aşırı önemli değil sanırım
Mobing yasak aslanım jzjz
Atan boş ver takma
Türk insanı egoisttir kibirlidir illa yapar
Param olsa ev alır kiraya verir hiç uğraşmazdım bunlarla ya da dükkan satın alır işletirdim esnaf olarak :(
Ülkeden kaç kurtul
Nereye gideyim dil bariyeri var döviz de uçtu
Valla onu bilmiyorum 😬 ben kaçıp kurtuldum
Dil bariyerini aşmaya çalışıyorum şu an
yurt dışı böyle mi bir kaç kez berline seyahat edip konakladım oradaki türklerin veya akrabaların türkiyedekilerden hiç bir farkı yok
Onlarla takılırsan evet farkı yok. Dil öğrenirken alman arkadaşlar edinmen gerekiyor. Almanlar soğuk falan diyolar ama çok iyi, yardımsever insanlar da var.
Her yerde var
:(( Sanırım öyle en azından parası iyi olana yönlenmeyi düşünüyorum
Şimdiden kolaylıklar diliyorum
Ne okudun
Sağlıkçıyım önlisans atama var dediler yazdık
Ne bolum
Ads
Yasın kac bende odyometru okudum
24
Bende 25 sohbet edelimmı istersen musaıtsen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?