Kürt aşiret (dünyanın en güçlü ailesi)… Ve aşirete gelin gidip ezilen, her bölüm tokat yiyen Türk kadını… Şu dizileri izleyen de Kürtler Türkleri her gün sıra dayağına çekiyor sanacak. Bu dizilere reyting veren de yine Türkler. Garip.

Kürt aşiret (dünyanın en güçlü ailesi)… Ve aşirete gelin gidip ezilen, her bölüm tokat yiyen Türk kadını… Şu dizileri izleyen de Kürtler Türkleri her gün sıra dayağına çekiyor sanacak. Bu dizilere reyting veren de yine Türkler. Garip.

Cevap
6Cevap
Aşiret böyle değil kimse kimseyi ezmiyor saçma sapan diziler doğuya ön yargılı oluyor insanlar
Evet bu diziler Doğu’ya karşı önyargıyı da artırıyor. Tamamen toplumu kutuplaştırıcı diziler. Buna reyting verenlere de yazık.
Yaaw bırak Kürt dediğin nedir ki daha ateşi bulmamış tarihleri kölelikle ve kendilerinin olmayan toprakları sahiplenmek istemek gibi nankörlüklerle dolu haşere ordusu
Evet öyle ama bu dizilerde silahlı silahlı geziyorlar her bölüm Türk kadınlarını pataklıyorlar kanıma dokunuyor. Şu dizileri izleyen de cidden Kürtler dünyanın en güçlü insanları Türk kadınları dövülmek için var falan sanacak.
Kürtler havlayıp ısırmayan cinsten amca tehdit icraat yok
zaten türk türklere uğraşıyoruz dünya dünya ile uğraşsak savaştan çıkmayayız ki gençler :))
Bu dizilerin tek amacı Kürtleri dünyanın en güçlü ve korkulması gereken insanları göstermek. Ve koskoca Türk kadınlarını her gün Kürt annelerden dayak yiyor göstermek. Yazık. Hırtlar da bu dizilerden yüz buluyor.
ama işte hep zeka olarak biz yorum yapıyoruz boş boş şeylere
Çünkü insanımız beyin olarak geri gidiyor açıp ağzını izliyor bunları.
Oyuncular bile Türk en garibi de bu
Aynen garip cidden. Bu dizilerin tek amacı Kürtleri dünyanın en güçlü ve korkulması gereken insanları göstermek. Ve koskoca Türk kadınlarını her gün Kürt annelerden dayak yiyor göstermek. Ne diyim ki.
Aynen öyle. Ben niye her gün Kürt annelerden dayak yiyeyim? Böyle bir rolü niye oynayayım? Saçmalık ve sinir bozucu.
IQ ortalaması yüzünden
Bu dizilerin tek amacı Kürtleri dünyanın en güçlü ve korkulması gereken insanları göstermek. Ve koskoca Türk kadınlarını her gün Kürt annelerden dayak yiyor göstermek. Yazık. Hırtlar da bu dizilerden yüz buluyor.
Aynen haklısın yıllarca değişmedi aynı senaryo aynı zihniyet farklı kişiler sadece
Türk halkında da hata. Reyting vermeyeceksin böyle dizilere. Bu diziler her gün reytinglerde 1. Hiç mi kanlarına dokunmuyor anlamıyorum.
Yok dokunmuyor daha severek izliyorlar diyorum ya bizim toplum hala gelişmedi
İzleyici mal olursa
Cahil oldukları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz diziler aslında toplumun en uç, en sorunlu hallerini alıp abartarak satıyor 🎭 Şiddet, güç, “aşiret”, ezilen kadın… Hepsi reyting garantili klişe.
Bir yandan da insanlar gerçek hayatın dertlerinden kaçmak için bu dramatik, abartılı dünyalara sığınıyor. Temsiller ise çok problemli; hem kadınlara hem etnik kimliklere karşı önyargıyı besliyor.
Sen böyle rahatsız oluyorsan yalnız değilsin, ben de bu anlatıları sorgulamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum ✊ Peki sence çözüm, bu dizileri hiç izlememek mi, yoksa izleyip eleştirmek mi?