İnsanlar artık televizyon izlemiyor. Hala reyting rekorları kıran diziler olsa da çoğu fazla dayanamıyor ve yayından kalkıyor.

İnsanlar artık televizyon izlemiyor. Hala reyting rekorları kıran diziler olsa da çoğu fazla dayanamıyor ve yayından kalkıyor.
Selamlar,
Gerçekten baktığınız zaman hiç akla ve mantığa sığmayan diziler topluluğu var ekranlarda. Bir kere diziler süre olarak çok uzun. 2-3 saat süren dizi mi olur? Diziler bu kadar uzun olunca hali ile senaryolarda kısır kalıyor. Adamlar iki kelime edecekler. İki saat birbirlerine bakıyorlar. Arkada fonda gerilim müziği. Ben yabancı dizi tercih ediyorum. Hem gerçekten daha eğlenceli. Hem de kısa sürüyor.
Tv dizileri çok saçma. Kalite 0.. ama ilginç bir konu öğrendim. Türk dizileri yurt dışına satılıyor. Asya dan avrupaya araplardan Amerika hatta latin ülkelerinde fanatik şekilde izleniyor. Kolombia panama aruba st martin curaçao antique her yerde Türk olduğumu söyleyince bana Türk dizilerini anlatmaya başlıyorlar ve mutlaka tr ye gelmek istiyorlar. Bir çok kişi numarasını verdi bana. Gelirsek yardımcı olmam için. Yani dizi sektörü dünya çapında iyi şekilde tanınmamıza yardın etti.
Genel olarak birisi bir dizi izliyorsun yani bir kitle bir dizi izliyorsa herkes onu izliyor diğer kaliteli diziler arada kaynıyor örnek veriyorum mesela geçen yaz sonyaz diye bir dizi vardı ilk sezon o kadar güzeldi ki Türk dizisi gibi değildi hiç ve gerçekten sarıyordu daha sonra bitti çünkü yeteri kadar izlenme oranı yoktu buna rağmen devam ettirmeye çalıştılar ama en sonunda pes ettiler
Görüş
12Görüş
En büyük sebebi ise zengin erkek, fakir kız ve sürekli aşk meşk dizileri çekmelerinden ötürü ama en önemli faktörlerden biri ise samimi oyunculuk yok.
Bin tane dizi yapiyarlar, hepside biribirinin aynı. 2-3 dizi anca tutuyor, geriside final yapiyor. Ayrıcada çoğunluğun dizi izlediğini zannetmiyorum 2 saati geçen Türk dizileri bayiyor.
insanlar netflix vs. izliyor artık
İzleyen yoksa hala neden dizi çekimi yapılıyor? İnsanlar 6 gün, 10+ çalışıyorlar, ne gerek var? İnternet dizisi yapsınlar, daha rahat? O iş öyle değil, çünkü hala hatrı sayılır izleyen kitle mevcut.
Saçma sapan bi senaryo ile çıkıyorlar benzer olmaması gerekiyor. Kaliteli birşeyler yapılması gerekiyor artık
Netflix gibi platformlardan sonra insanlar türk dizilerinin kalitesizligini daha net farkediyorlar. Artik ya kalite artar veya hepsi batar.
Senaryodan dolayı artık eskisi kadar iyi diziler yok
sadece belirli evlerde reyting cihazı olması da nedenler arasında bence
fotoğrafta savcımla akgünü görünce özledim son yazı🥹🥹😭
Entrika ve dedikodunun çok olduğu saçma diziler seyrediliyor da ondan
Hayat tarzı değişti. Televizyoncular bunun farkında değil
Çünkü senaryo çok kötü
40 dk olursa izlenebilir
Süreleri çok uzun haliyle bir süre sonra bayıyor.
Bu resimde ki dizi Son Yaz mı ne değil mi
Saçma sapan olduğu başka bir sebebi yok
Yaşam mücadelesi veriyoruz mk
Türkiyedeki sistemle alakalı
Netlix vs şeyler
En İyi Görüş