Abi İmama rol gereği gerçek 200₺ verip bu sahneyi adam akıllı çekmek bu kadar zor olmamalı ya bari bunu becerin

Abi İmama rol gereği gerçek 200₺ verip bu sahneyi adam akıllı çekmek bu kadar zor olmamalı ya bari bunu becerin
Seyirci kalitesi düşük. Bir sonraki sahneyi tahmin edip, tahmin edilen şey yapılınca anında kapatıyorum. Fakat birileri bu duruma çok şaşırıyor ya da kahkaha atıyor
Yalniz bu cok kaliteli bir dizi.
Bence tek izlenecek dizi.
Tamam bolumlerde hatalari bende goruyorum ama 2.5 gibi bir bolumu 1 hafta gibi bir surede cekilip, montajlanip, render edilip servis edilmesi o kadar kolay degil. Sinema filminden zordur dizi cekmek ve oynamak.
The Boys, Lcdp gibi dizi çekseler anlarım fakat dizinin konusu okul dizide sadece okul hayatı kaldıkları evler ve hastane var bu bunun harici kalan her şey döngü
Diziyi disarida cekmek kolay mi saniyorsun? Imkan olsa da bizde yapsak ama dizide arka planda calisan onlarca insan var. Oyuncular sadece gorunen kismi. Reklam giderleri bunun en buyuk kayiplar, sakatlanmalar, hastaliklar.
Hakli olabilirsin evet, bu kadar kolay hatalarin olmamasi gerekirdi ama olmus iste.. Benim de aklimda ne seneryolar var ama hepsi para, sponsor derken hic kolay degil. Ekip isi bunlar tamamen.
Ben Türk dizilerini severim ama şu ankiler tırt. Benim zamanımda Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Sihirli Annem, Adanalı, Doktorlar, Avrupa Yakası Arka Sıradakiler vardı gayet iyiydi Türk dizileri.
Cevap
12Cevap
Türk dizilerini izleyen kesimin daha çok bir kısım orta yaşlı ve yaşlı kesim olduğunu düşünüyorum. Özellikle Z kuşağının bence yerli dizilere karşı bir mesafesi var. Benim gözlemlerim bu yönde.. Bir de dizi & film platformlarının yaygınlaşmasıyla, ülkemizde yabancı dizilere olan rağbet daha da arttı..
Birde 2,5 saat sürüyor. Yemin ediyorum insan hayatından boşa giden 2,5 saat. Aç belgesel izle ya da boş boş duvarı daha iyi gerçekten de.
Bir senarist kabaca şey demişti.. Kitleye göre içerik üretiyoruz.. Çok mantıklı gelmişti..
Üzücü cidden😕
Yıllardır izlediğim ilk Türk dizisi kendileri.
Aynı gün YouTube koydukları için, hiç tvden izlemedim.
Muhtemelen çoğunluk öyle yapiyor.
O yüzden izlenme sayısı hayli yüksek
Bunun gibi yapan birsürü dizi var fakat 10 günde 6 milyon izlenmiyor yabancı diziler bile bu kadar fazla izlenmiyor bu dizi bildiğin Kırgın Çiçekler'in kopyası oyunculuk farkına girmiyorum bile
Çünkü bizim insanımız dandik kendi seviyesinde şeyler izliyo
Çünkü insanlar giderek mallaşıyor ve böyle saçma sapan şeyleri hayranlıkla izliyorlar
Çünkü aşk meşk yalan dolan hepsi dizilerde insanlarda yalandan sevgiye bayılır ondan
ülke genel olarak dandik diziler de o arz talebe göre yapılıyor
Yabancı filmlerde öyle çok kaliteli falan değil yabancı filmlerin de çoğusu dandik arasında çok az çıkar kaliteli film.
En azından sahte para kullanmıyorlardır bence
Basitliği seviyorsak demek ki. Sanki 1800 lğ yıllardaymışız gibi amatör işler görmenin başka bir açıklaması olamaz yoksa
İzleyici kitlesinin seviyesi düşük olduğu için olabilir mi?
TRT 1'de gönül dağı var gerçekten çok kaliteli tavsiye ederim
Toplum dandik...
gelsin hayat bildigi gibi dimi ben de fark ettim onu asiri dandik olmus
İsrailliler bile bayılıyor
Burdan yazarsam görüş kaldırılır.
Meraktan konusu ilgi çekici oluyor bazen.
Halkın beğenisi bu şekilde
Hepsi dandik değil.
Hepsi demedim zaten-
Biliyorum dnfklgg
İzleyenler de dandik
E halk dandik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?