Mesela buna Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Warrior Nun'u örnek verebilirim

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. Bölüm Tanıtımı 5 gün içerisinde 2 Milyon izlenmiş

Warrior Nun:Sezon 2 Fragmanı ise 1 ay içerisinde 2,5 Milyon izlenmiş enteresan cidden...
Mesela buna Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Warrior Nun'u örnek verebilirim

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. Bölüm Tanıtımı 5 gün içerisinde 2 Milyon izlenmiş

Warrior Nun:Sezon 2 Fragmanı ise 1 ay içerisinde 2,5 Milyon izlenmiş enteresan cidden...
eski dizilerimiz ne kadar güzeldi be süreleri kısaydı hiç bir yerden alıntı yapılmıyordu şimdiki dizilerimizin süreleri öyle bir uzun ki mesela beğendiğim ilgimi çeken diziler olmuştu 2020 yılında masumlar apartmanını izlemiştim draması çekimleri iyidi ama süresi çok uzundu ağır çekimleri hızlatıyordum ya da ileri sararak izliyorum şu an pek dizi izliyorum diyemem arada eski dizilere bakarım süreleri 50-55 dk ya da 40 miss televizyon zaten 10 yıla kalmaz piyasadanda silinir dijital platformlar yerini aldı bu kadar cok izlenmesinin sebebi 50-60 -70 yaşındaki amcaların teyzelerin izlemesinden dolayı intternetle alakaları olmayan izliyor ya da tv yi acık bırakıp uyuyorlardır :D
Detaya eklediğin iki diziyi de sadece düşük zekalılar izler. Yabancı dizi olunca elit olmuyor, gavur memleketinde de o diziler varoş kitleye hitap ediyorlar yavrucum
Kanka ayıp ediyorsun😕
Cevap
4Cevap
iq su düşük insanların tercihidir tv dizileri sadece türk değil yabancı dizilerde öyle
İzleyenlerin dizi anlayışı da berbat olunca oluyor işte.
İzleyicide kapasite yok yönetmenlerde bunu biliyor ona göre dizi yapıyor bütün dizilermi aynı olur
Hitap ettiği kitle de kalitesiz çünkü.
Zevksiz bir sürü insan var. 🤦♀️
Her sey berbat zaten bir de bunu sorgulayamicam