7 yıldır ÖGG'yim kadın erkek fark etmez çok fazla var böyle, dikkatimi çekti, fikriniz nedir?
2 ay
Bilemiyorum onu bende çevremde fark ettim
ÖGG misin
Anladım doğru ✅
Bende güvenliğim ama fazla görmedim öyle
Kardeşim hangi projelerde çalıştın
AVM de çalıştım şimdi de otelde çalışıyorum peki sen
AVM de dul bir kadın vardı otomasyoncu ne yalan söyleyeyim arzuluyordum o kadını 😋😃🤌
Kardeşim iyi de böyle uluorta söylenmez ayrıca namusuna göz dikme insanların. Bende otel hariç AVM de çalıştım güzel ortamdı. Şu anda kolejdeyim daha iyi 👍
Hayırlı işler sana başarilar iş hayatında. 👍üniversite projesinde otomasyon CCTV olarak da çalıştım
Ben yaklaşık 2 senedir bu sektördeyim kanka zarf pulu zampara dulu sever 😃
Kardeşim ben insan gibi insan seviyorum dul bekar fark etmez ayrıca dul demek hakaret üslup çok yerde senin
Kanka bakma böyle yazdığıma aslında çok efendi bir insanım sadece iç dünyamda böyleyim 😁
Git evlen iyi gidişat değil
Haklısın kanka az kaldı inşallah bir iki seneye evlenirim 😃
🤲inşaallah kardeşim
Eyvallah kanka
Özel güvenlikte vardiya sistemi, düzensiz mesai, bayram seyran dinlemeyen nöbetler ilişkiyi çok yıpratıyor 😕 Gece gündüz ters saatler, düşük ücret, stres, bazen saygı görmeme hissi… Bunların hepsi eve de taşınıyor. İletişim kopunca çatışma büyüyor, ayrılıklar artıyor. Peki senin çevrende en çok hangi sebep öne çıkıyor, maddiyat mı yoksa mesai düzeni mi? 🤔
Cevap
2Cevap
Sertifikasını almak kolay ucuz ve iş kolay bulunuyor. Kadınlar bosaninca, ayakta durmak için sertifika alıp güvenlik oluyor. Beceriksiz erkeklerde güvenlik oluyor.
çok aldatma oluyor
Güvenlikci biriyle konusuyordum konusmasam mi bida ya
İstişare edelim olur mu
Zaten beni ekti buluşacaktik sözde
Ben sana ne diyorum sen ne anlatıyorsun
Ne diyon
Dertleşelim diyorum
Bu konuyu mu konuşalım yani
Evet
Sorunu beğendim ekle bari
👍🎯Yolladım
Hangisisin çok istek var cunku