Memur kadın isci erkek evliliginde neden problem olur?

Arkadaslar ben guzel bir bolum mezun oldum simdilik ozel bir kurumda calisiyorum ayni zamanda bu yogunlukta kpss de calismaya calisiyorum. Aslinda soru basligini oylesine koydum. Ben fakir bir ailenin caliskan cocuguyum oyle soyleyeyim. Hayatim boyunca bircok kisiye gore minik bir ev sayilacak evde buyudum surekli calismakla gecti hayatim kucuklugumden beri. Bu yuzden kimseyi fakirligiyle vs. yargilamadim. Neyse ben okudum ve okulum biter bitmez evlendim. Evlenirken kendi calisip biriktirdigim ufak bir birikim ve ailemin ufak bir katkisiyla evlendim. Evet bir eve tasindik yeni ve uygun fiyatli seyler aldik yine sukur. Lakin simdi bulundugum kurumda bir sekilde evlere davet etmeler oldu. Evleri gorunce o kadar sevindigim yuvam zar zor dizdigim yuvayi hakir gordum uzuldum. Esim isci kucumsedigimden degil asgari ucret aliyor. Aslinda kendimi kotu hissetmemin sebebi her zaman ilerde zengin olup insanlara yardim etmek isteyen biri oldum. Ve su an kendi evlendigim kisiye bakinca ve evlendigim kisiyle birlikte asabilesen karakterime bakinca acaba diyorum. Acaba bir yerde hata mi yaptim. Bircok ev sorumlulugunu birlikte yapiyoruz bazen o benden cok daha fazlasini yapiyor. Ve son zamanlarda uyarmaya basladi. Ben onu onemsemiyormusum. Sanki her seyi kendi yapmak zorundaymis gibi hissettiriyormusum. Belki bir yandan hakli olabilir lakin ne yapabilirim? Yogun ve yorgunum o da yorgun ama ev isleri ataerkillik yuzunden kadina atfedildigi icin her ne kadar ataerkil oldugunu soylemese de bunu belli etmeye basladi ister istemez. Ve bir sekilde kadinlara baktigini da hissediyorum. Kendi yaptigi seyleri soylerken benim de yardim etmem gerektigini soyluyor ama eve geliyorum kpss ye calismam gerek. O eve gelince oturuyor ya da spor yapiyor vs. Acikcasi bunalmaya basladim. Herkes altin bilmem ne isterken hicbir sey istemedim. Dugun yapmadim gelinlik aldirmadim her seyi birlikte astik. Buna inandim ama maalesef ister istemez ya diyorum bunca cileden sonra diger kurumdaki kisilere bakiyorum benim neyim eksikti onlar hem rahatlar hem zengin hem mutlu. Vallahi sorular yoneltiliyor bazen meraktan ister istemez. Utancimdan degil de bakislarindan anliyorum bana uzulduklerini😥 he simdi hakli olarak diyecekler olacak ee sen bunlara mi takiliyorsun takilmamak icin elimden geleni yapiyprum. Esime yansitmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar tabii ki detaylari bilmediginiz icin bazi bosluklardan konusabiliyorsunuz ama ben kendisinin evlenmeden once yaptigi kredinin taksidi icin Nisan yuzuklerimizi bozdurmus insanim bir tane altin dahi talep etmedim mehir haric onu da istedigi zaman yapar zaten
Memur kadın isci erkek evliliginde neden problem olur?