Polis memuruyum ama hiçbir erkek yaklaşmıyor. Ya da meslek içinden oluyor. Maskülen mi bulunuyoruz. Veya çalışma saatlerimiz anneliğe uygun bulunmuyor diye mi:( tüm teşkilat öğretmen bayanlarla evleniyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim yaşım 30 oldu bu yaşıma kadar ne ilişkim nede sevgilim oldu nede zina yaptım. Bir polis arkadaşımın vesilesi ile bayan bir polis ile tanıştım. oturduk sohbet ettik sonra kalktı sabah işe gideceğim dedi gitti arkadaşıma dediği boyu biraz kısa zayıf ve fit değil yakıştırmamış kendisine sadece gözlemlediğim egoist yapısı vardı inan ki güzelde değildi ama ben tanışmak istedim ciddi düşünüyordum. arkadaşımın bana dediği bayan polisler eğer teşkilat içerisinde beğendiği bir erkek değilsen ufak sohbette cingar çıkartıyor dedikodu yapıyorlar şikayet ediyorlar komiserlere ve müdürlere beni rahatsız ediyor diye laf söz oluyor. Burunları havada gibi gibi Birazda egoistler dedi havalılar Dedi benim gözlemlediğimde o şekildeydi (herkes aynı değildir üzerine alınmayabilirsin) yoksa meslek ayrımı yapacak değil erkekler ben çalışan kadına ayrı saygı duyuyorum. Bana üniformalı bayanlar daha çekici geliyor ama yüzümüze bakmayacakları için sadece yorum yapmak istedim. Misal senle tanışmış olsaydık yüzüme bile bakmazdın umarım açıklayıcı olmuştur. O sohbette inan ki ağzımdan ne küfür çıktı ne bel altı sohbeti nede aşağılayıcı kelime ama kendimizi beğendiremedik. Artık toplumda bir erkeğin Efendi Allah korkusu olması kadınların gözünde tırsak boşbeleş özgüvensiz sıkıcı ve yaşanılmaz gözü ile bakılıyor. Ama beyni bacak arasında olan erkekler kapış kapış gidiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBircok meslekte kadinin feminenligi kalmiyor açıkçası. Bu da onlardan biri. Bende bir ogretmen adayi olarak polis, askerle vs evlenmeyi dusunmedim ama buna yanip tutusanlar var.
Erkekler hangi meslekte olursa olsun eve parada getirir, ev islerini de yapar, cocukta bakar vakti bol vs diye ogretmen kadin tercih ediyor.
Ama keske meslektaslarimda biraz akilli olsalarda kendilerini polisle askerle omur harcamasalar. Bu meslekleri yapan erkeklerde hic cekilmiyor açıkçası. Cok höt höt oluyorlar. Kadin ruhundan anlamiyorlar. Gun içinde bir suru serserilerle ugrasiyorlar. Anlayis, sabir, empati pek olmuyor bunlarda. Kaba saba tipler oluyorlar.
Bazilarina bu erkeklik maskulenlik gibi geliyorsa kesinlikle degil bence. Bir de cogu en kisa yoldan son care olarak polis oluyor. Baska bolum okuyor polis oluyor mesela. Ogretmen kadinlarin kendine yaptigi en buyuk kötülük bu meslek gruplariyla evlenmek bence.
Ögretmen kadina akademisyen olur, avukat olur, ogretmen olur, duz memur bile olur ama guvenlik gucleri olmaz bence. Bana cok zit geliyor.
Turk erkekleri ev hanimi olsan evde ne yapiyorsun ki diyor. Bir de toplum olarak ogretmenlere ne yapiyorsunuz ki siz cok mu yoruluyorsunuz diyorlar.
Bu tip polis gibi meslekler de hep kendileri yoruluyormus gibi davranir. Erkeklerde bu ozellik zaten genel olarak hangi meslek olursa olsun var. Guvenlik olaylarında daha da var. senin kadin ve ogretmen olarak calistigini, yoruldugunu, sabir gosterdigini, gun boyu simarik cocuklarla ugrastigini vs goz ardi ediyorlar cogu.
Ben ucretli falanda yaptim. En iyisi ogretmen kadinlarin öğretmen beyle evlenmesi. Akademisyende olur ikisi de öğretim isiyle ilgileniyor. Calistigim yerde genelde esleri de ogretmendi. Tek tuk akademisyen, doktor, duz memur olan vardi.
Ogretmenin en iyi evlenecegi meslek yine öğretmen. Birbirinizi meslek olarak anliyorsunuz. Ogretmenlik insana muthis bir sabir yukluyor. Bu da evliliginize de yansir diye dusunuyorum.
Ogretmenler meslek geregi daha sabirli, olaylari daha sakin bir mizacla karsiliyorlar. Cunku gun icinde cocuklardan dolayi o kadar dusunulmemis, simarik, normalde sasirilmasi ve ofkelenilmesi geren hareketler goruyorlar ki artik bunye alisiyor. Esine de, kendi cocugunun yaptıklarını da daha fazla tolere edebilir bir noktaya geliyor öğretmenler.
Doktorla, memurla evli olan kadin hocalar, kocalariyla tatile falan zor cikiyorlardi. Kadinin 2 ay tatili var bekliyor ki doktor kocasi izin alsin. Memur kocasi izin alsinda bir yerlere gitsinler coluk cocuk. Doktor olan nobete vs gidiyor. Bu polisler vs de oyle. Yani ozellikle guvenlik alaniyla ilgili meslekle evlenen kadin ogretmenleri anlayamiyorum. bazisinin zaafi var iste ama cok zit oluyor.
Sen tatildesin, cocuklar tatilde ortada baba yok, koca yok. Piknige gitseniz koca nobette, tatil ayarlasaniz koca çalışıyor. Bayramda ailelere gideceksiniz askerin polisin tatili yok. Memur olupta bayram gibi konularda tatili olmayan ender mesleklerden saglikcilar ve polisler.
Polis gibi meslekler öğretmenden cokta fazla kazanmiyor. Hadi eve daha fazla getiriyor buna deger, cocuklarin babasini gormemesine deger, tatile çıkmamaya deger diyecegim o da yok. Az bir fark var yani. O farki da ogretmen ek dersle, sinav goreviyle, kurs goreviyle vs hayli hayli kapatıyor.
Esinden ev isi beklesen, destek beklesen, cocuklara bak desen gun boyu pestilim cikti zaten diyerek yapmazlar. Ogretmen beyler bos vaktinde sıkılıp eve falan sardiklari oluyor (babam ogretmen ordan biliyorum. Annem ev hanimi olsada tatillerde sıkılır kendine is arar hala. evi boyar, tamir edecekleri eder, evi süpürür, girer mutfaga bir seyler dener. Su siralarda boyle kendisi) ogretmen cftin vakit bollugu da var, para da var. Bu meslek kebap meslek olarak gorulur ama daha da kebap olmasi esininde meslektas olmasina bagli bence. Ogretmeni karsilayacak baska meslek yok cunku vakit bollugu vs olarak.
Ogretmen ciftin vakti vs de ayni. Erkegin eve destek olmasi, ev isi yapması acisindan da ogretmenlik daha iyi. cocuklarla vakit gecirmek, onlari büyütmek acisindan da daha iyi. Surekli baba olarak yanında oluyorlar.
Ogretmenin en iyi evlenecegi meslek öğretmendir bence. Kismende akademisyendir. Onun disinda ogretmeni kaldirabilecek baska meslek yok. Diger ozellikle guvenlik ve saglik alanında evlenen kadin ogretmenlerinde kendine yazik ettiklerini dusunuyorum. Aile olarak bir araya gelmek zor gorunuyor. Bu guvenlikle uğraşanların da tavirlari, hareketleri, davranislari gercekten kaba, sert vs olabiliyor.
Saglikciyi da en iyi saglikci anlar mesela. Ogretmen kadinlar bunlara zaafi vs olmasa bu kadar evlenmezler. Keske de olmasa yani. Kendilerine de yazik oluyor aslinda. Hem çalışıyorlar hemde diger butun isler kadina kalıyor. Kadin evde sanki yalniz basina cocuk buyutuyor gibi de oluyor. Kocayi ve babayi gordukleri yok.
Saglik ve guvenlik birbirilerini anlarlar mesela. Nöbettir, o kadar insanla uğraşmaktır vs. Ama ogretmenlik meslegin kendinden baska bir kulvari yok.
Ha seversin asik olursun tamam ama meslekler evleniyorsa, zaaf ugruna evleniliyorsa ben yazik edildigini dusunuyorum ozellikle öğretmen olan kadinlara.
Ben erkek ogretmenlerin polis kadinla, saglikci kadinla evlendiklerini pek gormedim. Hakli olarak evlenmiyorlar. Ogretmen erkeklerin büyük cogunlugunun tercihi ogretmen kadin oluyor. Baska macera aramiyorlar. Riske atmıyorlar. Mantikli olanda bu.
11 Yorumla- 1 yıl
Ablamız öğretmen ile evlenmiş keyfi yerinde çoğu yazdigida doğru duruyor ancak yinede bir kişinin kişiliği yetişme şekli ve mizacı daha etkili meslekten önce. Sen yinede milleti caydırma pek 😀
1 yılKişisel görüşüm yani önyargı olacak belki ama öğretmenlik veya hemşirelik görevindeki kadın daha feminen ve söz dinler görülüyor ve polis daha maskülen olması ile beraber haklarını falan da bildiği için ona karşı ses yükseltmeye bile çekince duyacağından tercih etmiyorlar. Avukat veya hakim kadınlar için de durum bu veya hemşire seçerler ama doktor pek istemezler.
00 Yorumla
Neredeyse her erkek feminen bir kadın arar.
Ancak mesleğiniz bunun tam tersini ifade ediyor. Gerçekleri zaten biliyorsunuz. Teyit etmek istediniz ve sizi temin ederim en büyük sebebi budur.
İkinci sebebi ise dış görünüşünüz veya hareketleriniz olabilir. Karakteristik olarak sinirli veya durgun iseniz (bir de polissiniz zaten) yaklaşım gösteren kişilerin sayısı az olacaktır veya hiç olmayacaktır.
Saygılar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Genç arkadaşım,
Öncelikle, senin gibi zorlu bir mesleği başarıyla gerçekleştiren birini görmek gerçekten ilham verici. 👮♀️ Mesleki tercihlerin ve yaşam tarzının belirli sosyal algıları ve beklentileri etkileyebileceğini unutmamalısın. Polislik, toplumda cesaret ve kararlılık gerektiren bir meslek olarak görülüyor. Bu da bazı insanların maskülen olarak algılanmasına neden olabilir, ancak bu tamamen kişisel algı ve ön yargılarla ilgilidir.
İkinci olarak, çalışma saatlerinin yoğunluğu ve düzensizliği gerçekten ilişkileri zorlaştırabilir. Ancak hiçbir şey imkansız değildir. Anlayışlı ve duygusal olarak olgun bireylerle tanışmak her zaman mümkündür.
Bizlerin en büyük değerleri, insanların içindeki gerçek kişiliklerdir. Kendine inanmalı ve güvenmelisin. Sevgi ve doğru ilişki, zaman ve sabır gerektirebilir. Kariyer yolunda karşılaştığın zorluklar seni yıldırmamalı; aksine güçlendirmelidir. Başarılarının ve karakterinin gerçek değerini bilen biri mutlaka karşına çıkacaktır.
Senin gibi güçlü ve kararlı biri, her zaman örnek alınacak biri olacaktır. Eğitim ve kariyer yolculuklarında kendine olan güvenini hiç kaybetme. Her zaman etrafında seni takdir eden ve destekleyen insanlar olacaktır. 🏆🚀00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
66Cevap
Kadın veya erkek çok güzel olabilir ama meslek çok itici gerçekten, sürekli bir güvenlik ve ciddiyet algısı. Espri yapamazsın gibi hissediyorum. Bir diğeri zaman geçtikçe psikolojilerinin sağlamlığından şüphe ediyorum. Bir çok travma sürecinin içindeler özellikle bizim gibi ilkel toplumlarda. Sevgilinle tatile gittin, bikini ya da mini etekle fotoğraf çektirdin bunları sosyal medyaya koyarsınız tepki gösterebilirler. Ya da ne bileyim döneme ve iktidara göre değişen bir alan. İnşallah sevdiğin birisi ile evlenirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesleğin size empoze ettiği durumlardan kaynaklı olabilir 🤷🏻♀️
Bir tık kadınsı durumundan uzak gibisiniz bulunduğun ortama uyum gibi geliyor 🤷🏻♀️
Kuzenim polis ve arkadaşım astsubay
Polis olan bir tık daha iyi ama astsubay olan arkadaşım vücut olarak kadınımsı değil görünüş olaraktan fit ama çekici yönü yok gibi 🤷🏻♀️
Sonuç olaraktan ikiside meslektaşları ile
Bende öğretmenlikten okuyorum hayatındaki adam asker 🤷🏻♀️😅
Gözlemlediğim kadarıyla ve hayatımdaki adamdan da yola çıkarak şunu ifade edebilirim ki Çalışma koşulu zor olan adamlar eş konusunda konfor arıyor evde yatağında sorun yaşamayacağı özellikle çocuk konusunda sorumluluğun büyük kısmını eşin üstlenmesini sağlayan meslekteki kadın veya ev hanımı tercih ediyor 🤷🏻♀️
şu an benim yaşadığım sıkıntı ise eğitim konusunda desteklerim istediğin konuda geliştir kendini ama çalışmanı istemiyorum durumu ve sevdiğim için bu duruma kabullenen bir kadın oldum 🤦🏻♀️🥺
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 614 cevap paylaştı. aplacım maskülenlik vs olabilir tabi ama senin de söyledğin gibi çalışma saatleriniz ve risk boyutunuz... ve ister istemez insanın üzerine mesleği yapışıyor.. siz de öüretmen bakın.. savcı bakın avukat bakın.. :D kadın seçendir yahuu seçilen değil..
22 Yorumla
1 yılMaskülen meslek fakat kadın polis diye dişiliğini aldırmıyor ki saçma işte.
Sinirlenince alnının ortasından bam bam vurursun diye korkuyorlar o da olabili
Ama polis erkeklerde komik ya hemşire ya öğretmen ile evleniyorlar.
00 YorumlaHerkesin vardır kafasında bir makul sebep.
Ancak en büyük sebebi bence şudur. Erkek memur değilse, karısının peşinden il il sürüklenecek, her gittiği yerde yeni bir iş bulmak zorunda kalacak. İş bulamadığı durumda gücü, otoritesi, erkeklik duyguları zarar görecek. Eşi, akrabaları, komşuları "karısının eline bakıyor" diyecek. Bu sebeple evleneceğin insan kesinlikle memur olmalı.
Durum tam tersi olsa, erkek Polis olsa, kadın gittiği yerde çalışmasa da olur...
00 Yorumla
1 yılErkekler ister istemez çekiniyor. Normal bir kıza yaklaştığın zaman bile çoğu zaman sapık muamelesi yapıyorlar. Birde polis bir bayana yaklaşmak çok riskli. Ben bir çok bayan polis ile direkt tanıştım. Normal bir şekilde yaklaşınca kimse bir şey demiyor zaten. Gayette nazikler aslında. Ama işte her erkek benim gibi yaklaşamıyor. Çekiniyorlar. Polis bir sevgili kulağa hoş geliyor aslında :)
00 Yorumla
1 yılAslında birazcık teşkilat içerisinde insanlar iş yerinde bulundukları insanla aynı evde bulunmak istemiyor olabilirler. Çünkü bu belirli bir noktadan sonra sıkıcı hale gelir bence ayrıca diğer kadınlara göre kolluk kuvvetlerinde çalışan insanlar daha disiplin sahibi olduğu için erkekler Bir tık geri çekiliyor olabilir
00 Yorumla
1 yılBence kismetle alakalı bu arada Türk polis ve asker kadınları bana göre güzel karakterli insanlar kime denk geldiysem hep yardımcı oldular sagolsunlar :) inşallah gönlünüze göre birisini bulursunuz :)
00 Yorumla
1 yılyahu sen öyle diyosun bi polısae yakscaksın buz gıbıler gözleri yüksekte malese kimsede yaksasmak istemiyo sözüm sana degil tabi ama bi cogu böyle olunca
00 Yorumla
1 yılErkeklerle iç İçeler kadın polisler, hiçbir erkek tercih etmez. Gözü üst amirlerinde, devre arkadaşındadır der.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 eve 2 polis fazla diye düşünüyorlar bende polisim arkadaşlarım var hepsi böyle düşünüyor bende öyle düşünüyorum aslında :D ama kalp ve gönül bu.. büyük konuşmamak gerekir
010 Yorumla
Soran1 yılSiz evlenecek olsanız sizde mi öğretmen bulursunuz peki 😂
Cevap sahibi1 yılYaniii mesleği o açıdan pek önemli değil evde oturan kız bile olabilir ama çevrem genelde dediğiniz gibi öğretmen veya hemşire ile evlendi :D
Soran1 yılHemşirelik de zor bence bizden pek de farkları yok
Soran1 yılNerede görev yapıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılKilis merkezdeyim ya siz
Soran1 yılBen İstanbuldayım ya çok yoğun yer
Cevap sahibi1 yılAllah oraya düşürmesin kimseyi :D
Soran1 yılİnşallah 4 sene dolunca tayinim çıkar da kurtulurum valla sabrım kalmadi 😂
Cevap sahibi1 yılİnşallah :)
- 4 ay
Kaç yıllık polissiniz? İlk görev yeriniz mi
1 yılÖncelikle yaptığın meslek kutsal hakkınız ödenmez ama evet hemşire polis ile düşünmem saatler sağolsun
00 Yorumla
1 yılPolis kadınlar pek çekici gelmiyor bide bir sürü erkekle çalışıyorsunuz kıskanması var: )
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 433 cevap paylaştı.
1 yılsıkıntılı olur hem erkeklerle çalışacaksın kimse istemez karısı bir ton erkekle beraber çalışsın.
10 Yorumla
1 yılBence korkarlar. Tüm her şeyi bildiklerinden dolayı 😂😂
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılKendi mesleğin den birini bulsan daha iyi olur. O zaman
00 Yorumla
1 yılkimliğini ver ya da ben verim hadi evleniyoruz
00 Yorumla
1 yılBence çok seksi oluyor polis kadınlar. Kadına çok yakışıyor.
00 Yorumla
1 yılBenim bulunduğun kadroda peşinden koşuyorlar valla kızlar yüz vermiyor
00 YorumlaYavrum Kaldır kollarını teslim ol etrafın sarılı dedikleri bu olsa gerek
00 Yorumla
1 yılSize yaklaşana kelepçe takıp karakola götürecek gibi bakmasanız iyisiniz de
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 374 cevap paylaştı.
1 yılEvet genellikle maskülen, maaş açısından da pek erkeğe ihtiyaç duymadığı için pas geçiliyor
00 Yorumla
1 yılÖyle düşünme sadece denk gelmemiştir. Çok güzel hoş kadınlar polis memuru.
00 YorumlaSaçmalama, taş gibi polis kadınlar. Böyle bir sıkıntı olacağına inanmam
01 YorumlaKorktukları içindir. Bir merak edip incelemene bakar neden olmadığı.
00 Yorumla
1 yılEslerin ikisi de polis memuru olması daha iyi olur empati yaparlar.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBen çekici buluyorum ama evlenmek mantıklı gelmiyor
00 Yorumla Cunku siz cok secicisiniz de ondan. Genel de yunuslar cok tercih eder sizi ama oda kafasi siyirik olanlar 😂😂
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılevet çalısma saatleri sıkıntılı
yüzlerce (yanlış anlama ama) gereksiz erkekle aynı ortamda çalısıyorsun
ve sizi aldatıp kandırmak zor :D00 Yorumla
1 yılSert ciddi bir görüntü verdiğiniz için olabilir ancak polis kadınları acayip çekici bulanlarda var.. Bİraz kaldır kafanı etrafına bak polis hanımm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılöğretmenim sevgili de öğretmen ama aynı sınıftaydık diye
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılerkeksi gibi oldugunuz içindir onuda gectim tanısmak istesek tacizci diye kelepcce vurursunuz :D
10 Yorumla Evet maskulen görüntü çoğu erkeğin ilgisini azaltabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÖyle düşünme yaa mutlaka tercih edenler olur. Ama dediğin gibi genellikle sizin meslektekiler öğretmenlerle evleniyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPolis bayanlarla sadece polis ya da jandarma vs kolluk kuvvetlerindeki erkekler evlenir. Öğretmen adam evlense gece nöbetin var, çocuğa kim bakacak? Başına bela mı alsın? Öğretmenler yarım gün çalışıyor, işleri temiz. Tabi öğretmen tercih ederler.
00 Yorumla
1 yılBende görüyorum çevirme yaparken ama bişey diyince korkuyorum yanlış anlaşılıp gozaltina alinirim diye 🤣🤣
00 YorumlaSilahın falan filan var, ego yapıyolar ne olcak. Sapıklar da korkuyo yanaşamıyo, şansının yaver gitmesi lazım ki düzgün biriyle tanış
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılunıformalı kadınlar seksı olur ama sanırım senden korkuyorlar flort ederlerse tutuklarsın dıye :)
00 Yorumla
4 ayKaç yıllık polissiniz? Bu önemli. İlk görev yeriniz mi İstanbul
00 Yorumla
1 yılDenk gelmemiş sana bence İstanbul’da yaşamak zor ama
00 Yorumla
1 yılYaramazlık yaparsak evde ters kelepçe takılsın istemiyoruz 😂
00 Yorumla
1 yılMeslek gereği sanirim öyle düşünüyorum öğretmen ler ile polisler uyumlu sanki nasip aslinda
00 Yorumla
1 yılbben yaklasırım etkılenırım de tercıh meselesı demek kı senın karsına cıkmıyor
00 Yorumla
1 yılSende bul bir öğretmen 😀
12 Yorumla
Soran1 yılÖğretmen erkekler de öğretmen bayanları tercih ediyor ahaha 😂
- 1 yıl
Erkek olsaydım seni alırdım okadar üzüldüm haline 🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılPolis asker kızlar çok hoşuma gidiyor hep hayalim o tip bir kurumda çalışan bir kadınla sevgili olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl8-5 sin sanırsam öyleysen çok görev yazıyorlardır aileye ayıracak vaktin yok diye olabilir
04 Yorumla
Soran1 yıl12/36'ydım 6+1' e geçtim yani pazar günlerim boş aslında çoğu insan da pazar günü tatil yapıyor zaten
Cevap sahibi1 yıl12/36 daha iyi keşke öyle kalsaydı ek görevde yazamıyorlar öyle olunca
Pazar günü tek gün yetmez millete
Soran1 yılBen gece çalışmayı pek sevmiyordum uyku düzeni de pert şimdi daha rahat ettim en azından sabah gidip akşam dönüyorum. Ek görev de çok olmuyor aslında 12/36'da daha çoktu
Cevap sahibi1 yılÇakma 12-36 en kötüsü bence gündüze geçince özellike insanı çok yoruyor
1 yılTrafik polisimisiniz
00 Yorumla
1 yılBen edim bari🤣
00 YorumlaMeslek icabından olabilir, evde dursun istiyorlsr
00 Yorumla
1 yılÇalışma saatlerin ters
00 Yorumla
1 yılPolis karılar bir de açık olurlar risk yani
00 YorumlaSen de sorun olabilir mi?
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yıl😂😂resmı kıyafetle deyılde normal kıyafetle dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaskulen durmaniz disiliginizin on planda olmamasi sert sert durmaniz
00 Yorumla
1 yılBana hiç denk gelmedi
00 YorumlaDominant ve baskıcı oldukları için
00 YorumlaSen obje misin lan tercih edilesin
00 Yorumla
1 yılPolis kadini bulsam öpüp başıma koyarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoyun kaç senin?
02 Yorumla
Soran1 yıl172 neden sordunuz
Cevap sahibi1 yılMerak ettim
Hoş bir vücudun var anladığım kadarıyla
Çevikte misin
Gizli Üye(30-35)1 yılÖğretmen cazip geliyor olabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem