Bir askerle konuşuyorum gelecek seneye istemeye gelecem diyor evlilik duüşyünmüyorum diyorum gelince düşünürsün diyor 🤦🏼♀️ ondan önce konuştuğum kişide askerdi ne zaman arasa yemin ederim her aramasında evlilik muhabbeti açıp duruyordu... Birkaç asker adamla konuştum ilk mesajdan itibaren evlilik konusu acani gördüm. Ben 5 yıl boyunca evlilik düşünmediğim için anlaşamıyıp birkaç bahaneyle konuşmayı kesiyorum bunda da öyle olacağı belli yani...
Kızlar evlilik istiyorsanız hemen askerlere yönelin ikna etmeye gerek kalmadan nikah masasına gidersiniz asıl o sizi ikna etmeye çalışır 😂
Kızlar evlilik istiyorsanız hemen askerlere yönelin ikna etmeye gerek kalmadan nikah masasına gidersiniz asıl o sizi ikna etmeye çalışır 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Bıktım yemin ederim bıktım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
abazalar ondan işleri bitince bi halt çıkmaz binlerce erkek macera arama ileri gitme gelsin istesin bakalım?
İstemeye gelecekti? Son anda vazgeçtim
Hıımmm tabiii sen biraz zaman istiyon tanımak için, saniri güzelsiniz kaçırmaktan korkuyor. Haklısın acele olmaz, herkesin kendine göre plan programı var.
Evet güzelim ama o hemen bir yılda veya bir buçuk yılda evlilik istiyordu. ben hazır değildim. Önüme mesleği olan ve birikimi olan erkekler evlenmek isto
İstiyor
Yani bir kızı bin kişi ister bir kişi alır bakalım o şanslı kim. olacak?
Aynen
Askere gidip erkek olmus oluyorlar. Gelincede direk evlenim diyorlar
Meslekleri asker
Aynisi
Doğru söylüyorsun direk düzen kurma peşindeler. Yaşlarınız kaç peki?
Bu askerleri nerden buluyorsun dediğine göre konuştuklarının hepsi asker
Evet
E askerle konuşma o zaman sende
Bıktım yemin ederim bıktım
E abla konuşma işte sende
Hoşlanıyorum ama şu an konuştuğum kişiden. Ama evlilik düşünmesi beni çok sıkıntıya sokuyor
Tamam da sen asla evlenmek istemiyor musun
Kesinlikle istemiyorum. Daha okulum var
Haa o zaman söyle açık açık ben okulumu bitirene kadar evlenmem diye
Anlıyor mu öküz odun kalas
Hey maşallah bir güzel de saydırıyoruz. Anlatacaksın yani ne diyeyim seni anlaması lazım. Seni seviyorsa zaten buna saygı duyacak
Cidden öküzlük ruhuna işlemiş. Birde âsker adam ya direkt şöyle olacak böyle olacak kafasında. Emir veriyor beyefendi 😒
Ablacım yanlış anlama da bu kadar uyumsuzsanız da olmayın yani zorlamaya gerek yok
Seviyorum ama ya😒😭
E o zaman da bir şey diyemem işte ki
Ablacım ne yaaa senden küçüğüm 😒
Nine deseydin
Yav o lafın gelişi de neyse dediğim gibi
Yani nine şimdi sen bilirsin de seni dinlemeyen biriyle bu kadar önemli bir şeyde zor olur
Zaten yolu verecek gibiyim bir hafta sonra. İlk dişimi göstereyim yola gelmiyorsa kapıyı
Gosterecem
E aynen öyle sen bilirsin. Bak uyum bana göre en önemli şeylerden biri ha ikincisi de bu kadar önemli bir şeyde seni anlamıyorsa diretmene rağmen sorun var demektir
Haklısın birde evlilik fobim var yani. 30 a kadar evlenmem
Yani kadınlarda oluyor o bazısında ise tam tersi anlıyorum
Tezin tartışmaya açılmadan çürür.
Erkeklere evlenme muhabbetleri acamayacaklsri için bilmemen normal.
Çok mantıklı
Düzen insanı oluyor otomatik
Yoook öyle bir şey.
Görüyoruz
Yersennn.
Yalan soylexek bir durum yok ortada. Evlilik yanlısı değilim amacım sadece sevgili olmak. Bu adamların mesleği askerlik. Hiçbir uğraşları yok ağır bir meslek o yüzden aileye daha önem veriyorlar
Sen yalan söylüyorsun demedim elemanlar serin hikaye yapıyor.
Hayır onların yalan söylemediğini söyledim. Çünkü ailemle tanışmak istediler annesiyle tanıştırmak istediler. Yani biri
Birisinin annesiyle tanışmıştım
:)
Bugüne kadar çok erkekle konuştum ses tonundan bile niyetini anlıyorum. Toy değilim yani.