1 senem mahvoldu. Unutamadığı kız yüzünden benim her şeyimle oynamış. Unutamadığı kızla olacak gibiler, kız kardeşini takibe almış. Beni de öyle kullandı. Yazsam bir şey değişmiyor ya, çok kötüyüm.
2 ay
1 senem mahvoldu. Unutamadığı kız yüzünden benim her şeyimle oynamış. Unutamadığı kızla olacak gibiler, kız kardeşini takibe almış. Beni de öyle kullandı. Yazsam bir şey değişmiyor ya, çok kötüyüm.
Cevap
3Cevap
Değil sene, günün dahi hesabı sorulur. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
Aminnn olsunlar o kızla acaba eskisi gibi olabileceklermi
Öyle yapacam beynimdeki düşünceleri bir bastirsam
Nasıl birakacam bilmiyorum başka seylerle uğraşıyorum ama olmuyo ya
Teşekür ederim. Hayat umursamadiğinda daha güzel bir bakarsın o çok sevdiği kızdan pişman olacak bilemiyorum ama ben yoluma bakacam bundan sonra kimse icn üzülmeye değmiyor. Sadece kendimi yıpratiyirum. Zaten aynı yerde oturyrz karşılaşırız elbet beni daha iyi görsün
Tutmaz herhalde
Peki
İşallah tutar
Aminnnnn
Karşılıklı olmuyor mu bu
Ne karşılıkli oluyormu
Giden zaman
Ama o unutamadığı kızi bekliyordu. O zamanda da benle konusyr 1 sene ya sonra onla oluyorlar sence ondan bir şey gittimi zamanımi doldurdu sadece benle
Ee bunu sen bilmiyo muydun
Ben o kizi unuttuğunu biliyordum sadece başka kızla benden sonra olsaydı bu kdr canım yanmazdi ama o kızı unuttuğunu ona karşı hiçbir şey hissetmediğini söylerdi yani kandırdı ya hani
tutmaz.
İyi tutmasın
tm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biri seni gerçekten sevse, zaten “unutamadığı” biri için böyle kolayca vazgeçmezdi… Bu yaşadığın senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor, onun karakterini gösteriyor 💔
Ah tutmak yerine, öfkeni ve kırgınlığını kendini iyileştirmeye harcaman daha iyi olur. Ama kızgın olman çok normal, bastırmaya çalışma. Peki şu an en çok neyi yapmak iyi hissettirirdi sana? 💬🕊️
bir şey yapamıyorum sürekli stalklayip duruyorum
Sürekli stalklamak yarayı taze tutuyor canım 💔😔 Kendini zorla durdur demiyorum ama yavaş yavaş azaltmaya çalışsan iyi gelebilir 🌱✨