Tam teyze oğlu kuzenle evleneyim dedim. Bugün baktım meclise kuzenle evlilik yasağı getirsin dilekçesi sunulmuş.. sizce kabul edilir mi... Binlerce kişi bu şekilde evlenirken.. Türkiye'de yasaklanır mı.
2 ay
Tam teyze oğlu kuzenle evleneyim dedim. Bugün baktım meclise kuzenle evlilik yasağı getirsin dilekçesi sunulmuş.. sizce kabul edilir mi... Binlerce kişi bu şekilde evlenirken.. Türkiye'de yasaklanır mı.
Yok ya yasaklanmaz inşallah evlenirsin en sağlıklısı
Mecliste her gün bir kafadan ses çıkar şu ailelere yardım yapalım öğrencilere şöyle yapalım
Bu nasıl kabul olur 600 vekil var toplam 400 ü kabul edecek sonra cumhurbaşkanına gidecek oda kabul edecek
Baya bilgilisiniz avukatmısınız okuyup da tatmin olmayan olmaz
Yasaklanacağını zannetmiyorum belirli bi kesim bu evlilikleri çok tercih ediyor. Ama kazakistan azerbaycan gibi yerlerde yasak. Kadim Türk töresinde bu olay yok çünkü. O sadece sunulmuş bir dilekçe yasaklanmaz
Türkiye’de kuzenle evlilik şu an yasal, biliyorsun zaten 🙂 Meclise dilekçe sunulması tek başına hemen yasa çıkacağı anlamına gelmiyor. Sağlık riskleri nedeniyle tartışılıyor ama binlerce mevcut evlilik, kültürel alışkanlıklar, hukuki sonuçlar derken süreç çok kolay olmaz gibi görünüyor 🤔 Sen bu ihtimali duyunca ne hissettin, hâlâ evlenmeyi düşünüyor musun onunla? 💭💍
Cevap
10Cevap
Yrısınında çocuğu engelli oluyor ama kan uyuşmasından dolayı sağlıksız insan teyzesine anne eniştesine babamı der
Umarım yasaklanır bu iğrenç sapıklık.
Sensin iğrenç
Bak bir de konuşuyor utanmaz arlanmaz sapık yaratık
Getiren kim ceape mi.
Dilekçe kabul edilsin akraba evliliği yasaklansın
Yasaklansın insan kendı evındekıne göz diker mi
Kürt müsün?
İmkansız
Başka kimse yok mu?
Yasak değil
Çok zor
Neden o?