Var mı bu dönem Kleopatra, Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Cengiz Han, Büyük İskender, Sezar, Napolyon, Mete Han, Selahaddin Eyyubi, Da Vinci, Newton, Einstein, Tesla, Marie Curie... gibisi
2 ay
Var mı bu dönem Kleopatra, Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Cengiz Han, Büyük İskender, Sezar, Napolyon, Mete Han, Selahaddin Eyyubi, Da Vinci, Newton, Einstein, Tesla, Marie Curie... gibisi
Vefat etmiş şahıslar için ''günümüzde yaşayan'' ifadesi kullanılmaz, ''tarihte yaşamış'' denilebilir. Günümüzde der isek şu an yaşıyor olur...
Ben oyumu tüm dünyanın ve tarihin kabul ettiği Mustafa Kemal Atatürk olarak kullanırım. Atatürk'ün en büyük düşmanı cahillikti, şu an sevmeyenler de insanların cahil kalmasını isteyen güruh ve onlardan etkilenen cahillerdir...
Keşke okuduğunu anlasan Atatürk hakkındaki düşüncelerine katılıyorum fakat zaten günümüzde var mı bu klasmanda kişiler diye sordum
Günümüzde tam bir Kleopatra veya Atatürk eşdeğeri yok bence, ama Elon Musk gibi isimler uzay ve teknolojiyle tarihe iz bırakıyor 🚀✨. Ya da Malala Yousafzai, cesaretiyle kadın haklarında devrim yaratıyor 💪🌟. Senin favorin kim, neden sence efsanevi olur? 😊
Malalayı tanimiyorum mesela toplumun büyük çoğunluğuda tanımıyor ben teknolojinin var olduğu bir ülkede yaşayan , gündemi takip eden bir genç olmama rağmen yeni duydum nepalde, Afrika'daki insanın haberi bile yoktur yani Musk belki o tanınıyor
Daha popüler
Cevap
5Cevap
Atatürk
El Salvador devlet başkanı Nayip Bukele 🦁
Bayağı başarılı ama tarih yazar mı bilemiyorum
Yani herbiri kendi konusunda efsane oluyor bazisi fetih bazisi bilim bazisi gaddarlik bazisi da ajanlik konusunda efsane olmuş insanlar
Viktor oshimen
Bu değilde Ronaldo, Messi olabilir bak ama dünyaya katkıları yok ki basit topçu FSM klasmaniyla yarışamaz
Aziz sancar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?