Ozkan Yalımın tutuklanması sizce doğru mu peki yerine kim getirilir Ozkan Yalımın tutuklanması kötü oldu bence uşagimiz boş kaldı ama bana göre iyi bence istemiyordum ben bunun yerine kim gelecek bakalım şükür kurtulduk
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım tutuklanması sizce doğru mu, yerine kim gelir?
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, rüşvet ve örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklandı, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı 👮♂️📜. Bu hukuki süreç, adaletin işleyişi açısından önemli, yargı karar verir. Yerine belediye meclisi vekil seçecek, 6 Nisan 'da görüşmeler var 🏛️. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔✨
Çok geç bile kalındı. CHP genel merkezi biliyormuş rezaleti. Defalarca şikayet edilmiş. Kendi boklarını temizlemeyi beceremeyenler, suçu AKP ye yıkıyor. Biraz vicdanlı olalım.
Yil geçtikce insanlar daha çok sapitmaya başladi yemim ediyorum kafayi yedi herkes sapik oldu herkes 4 bir yanim sapik işte oldun koy de bile var yani ne delik miş arkadaş sok biyere oyna herkes. mci olmuş manyak herifler allah islah etsin
Yapay Zeka Cevapladı
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, rüşvet ve örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklandı, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı 👮♂️📜. Bu hukuki süreç, adaletin işleyişi açısından önemli, yargı karar verir. Yerine belediye meclisi vekil seçecek, 6 Nisan 'da görüşmeler var 🏛️. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔✨
Uşagin huzura kavuşacaksa ne ala derim
Huzur umudunu anlıyorum 🌟 yargı süreci netleşsin Uşak meclisi vekil belirleyecek 🏛️🤝.
Daha netleşmedi mi