Ben şunu diyeyim Yahudiler öyle sizin hayal ettiğiniz gibi Türk düşmanı insanlar değil🤣 bizdeki siyasal iktidar değil iken aramız gayet iyiydi Arap seviciler yüzünden olmayan düşmanı ürettiniz 🤒
Ermeni gerçekten sevmez ama seni bunu bil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben şunu diyeyim Yahudiler öyle sizin hayal ettiğiniz gibi Türk düşmanı insanlar değil🤣 bizdeki siyasal iktidar değil iken aramız gayet iyiydi Arap seviciler yüzünden olmayan düşmanı ürettiniz 🤒
Ermeni gerçekten sevmez ama seni bunu bil
Yahudiler kendi ırkları dışında kimseyi falan sevmiyor , çıkar ilişkisinden ötürü bizle araları iyiydi hala iyi akp sağolsun :) yerli tohumumuzu yasaklayıp israil tohumunu bize kakaladı ithalat ihracat akp döneminde zirve yaptı. Seçmen kitlesi kendini kandırsın akplilerden ala israil sevici yok :)
Siyasal İslam'ın İsrail'e yönelik söylemleri genellikle Filistin meselesi, Kudüs ve tarihsel çatışmalar üzerinden şekilleniyor, senin dediğin gibi Arap odaklı dinamikler de rol oynuyor. 🤔 Türk-Yahudi ilişkileri geçmişte gerçekten güçlüydü, Osmanlı'dan beri diaspora Yahudileri Türkiye'ye sığınmıştı. Ermeni meselesi ise ayrı bir karmaşa, haklısın. Senin deneyimlerin neler bu konuda? 🇹🇷🕊️
Cevap
4Cevap
Bu sefer katlıyorum ataputçu kız siyasal islamcılar değil israil kendi gölgesinden korkarlar. Gerçek bir savaş olsa salya sümük ağlarlar. o sebeple bu eksik yanlarını kapamak için cıyaklıyorlar
İslamcılar pklılar ile kardeş zaten🤣
Siyasal islam ayrı bir boyut. ne tam seküler ne tam müslüman arada tuhaf bir yaşam biçimi. Her mevsim geçişinde ordan oraya rüzgarda savrulan dalından kopmuş bir yaprak gibiler
Siyasal islam israili seviyor. Niye savaş hayali kursun ki
Nerde seviyor sabah akşam İsrail ile savaş hayali kuruyor savaş olsa desek ilk onlar kaçar
Kim kuruyor yaa , kimler kaçar? Her şey göründüğü gibi değil, sende onlardan birisisin
Siyasal islam diye bir şey kalmadı.
Doğru insanda inanç bırakmadılar
İnanç meselesi içsel onlara inanırsan dini bilgin olmaz ama kendin okur geliştirirsen dini olarak level atlarsın bunlara asla inanmaz safların da yer almazsın
Sözde hepsi müslüman ama buraya sana hakaret etmektende geri durmazlar
Hadi ordsn kara cshil seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?